Achterruit vervangen

Is de achterruit te repareren?

Vrijwel alle achterruiten zijn gemaakt van gehard glas; daarom kan een beschadigde achterruit meestal niet meer gerepareerd worden. Vervanging door een nieuwe achterruit is dan de enige mogelijkheid.

Kwaliteit staat voorop

Het resultaat bij vervanging is gegarandeerd net zo goed als het origineel. Wij bestellen de achterruit bij dezelfde leveranciers als de autofabrikanten. En de monteurs bij Autotaalglas zijn specialisten die altijd op de hoogte zijn van de meest recente innovaties.

Wat kost het vervangen van een achterruit?

De kosten van een achterruit vervangen zijn afhankelijk van de auto die u heeft. De kleur van de achterruit is onder andere bepalend voor de kosten van een achterruit vervangen, net als het wel of niet hebben van een verwarming. Bij een ruitvervanging betaal je vaak alleen je eigen risico. Wil je weten wat je eigen risico is? Onze vestigingen helpen je graag dit uit te zoeken. Uiteraard kun je ook contact opnemen met je verzekeraar.

Hoe lang duurt het vervangen van een achterruit?

De achterruit vervangen duurt vaak niet langer dan 2 uur. Is jouw nieuwe achterruit op voorraad, dan kunnen we dezelfde dag jouw autoruit vervangen. Anders geldt: vandaag besteld, morgen geplaatst. Neem een kop koffie, ontspan, of maak gebruik van onze stille werkruimte met wifi.
Geen tijd om te wachten? Maak dan gebruik van onze gratis leen-MINI.

We helpen u graag bij één van onze vestigingen.

Veel gestelde vragen over je achterruit