Stralen jouw koplampen nog?

ANWB ledenvoordeel geldig van 1 oktober – 15 november 2020.

Profiteer van 10 euro korting (per koplamp) op het polijsten van je koplampen.

Op vertoon van je ANWB lidmaatschapspas ontvang je van 1 oktober t/m 15 november 2020 10 euro korting (per koplamp) op het polijsten van je koplampen. Maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde vestiging.

Koplampen polijsten
Het valt je misschien niet snel op, maar langzaam maar zeker worden de koplampen van je auto doffer. Dat kan, zeker met de donkere wintermaanden in aantocht, voor gevaarlijke situaties zorgen. Het kan zelfs betekenen dat je auto niet door de APK komt. Daarom is het slim om op tijd professionele hulp in te schakelen. Voor je het weet, ben je weer veilig op weg.

Door de jaren heen raakt het kunststof van de koplampbehuizing verweerd. Dat komt onder meer door weersinvloeden zoals regen of schadelijke UV-stralen in zonlicht, maar ook door chemicaliën in de wasstraat. Langzaam maar zeker verliezen je koplampen niet alleen hun glans, maar ook hun effectiviteit. Zonder dat je het door hebt, geven je koplampen steeds minder licht, zie je minder goed in het donker en neemt het risico op ongelukken toe.

Wat gaan we dan doen?
Wij laten doffe koplampen weer stralen. We polijsten de bestaande lamp en voorzien deze van een speciale coating. Na deze behandeling stralen de koplampen weer als nieuw!

Op vertoon van je ANWB-lidmaatschapspas profiteer je van 10 euro korting (per koplamp) op het polijsten van je koplampen.

Waarom zijn doffe koplampen niet handig?

  • Daar waar de verlichting uit is op de wegen, is goede verlichting extra belangrijk
  • Doffe verlichting zorgt voor minder goed zicht op de weg en mindere zichtbaarheid van jouw auto
  • De auto komt vaak niet door de APK

Koplamp voor restauratie

Waarom herstellen?

  • Koplampen zijn weer zo goed als nieuw
  • Duurzame oplossing, geen vervanging nodig
  • Gebruik van professionele coating
  • Herstel zonder demontage
  • Nu als ANWB-lid 10 euro korting (per koplamp) op het polijsten van je koplampen op vertoon van je ANWB-lidmaatschapspas.

Resultaat koplamprestauratie

Deze actie loopt van 1 oktober t/m 15 november 2020. Zorg dat je vooraf telefonisch een afspraak maakt bij een vestiging in de buurt.

Bekijk hier de actievoorwaarden van de najaarsactie.