Achteraf betalen

Komen de kosten van je eigen risico of ruitreparatie even niet uit, dan kun je achteraf in één keer of in termijnen betalen bij Autotaalglas.

Je hebt ruitschade, vervelend. Autotaalglas dit snel voor je op. Ook als de kosten van je eigen risico of ruitreparatie even niet uitkomen, helpt Autotaalglas je graag. Je mag achteraf betalen, in één keer of in termijnen. Als je ruit gerepareerd of vervangen is en jij alweer veilig op weg bent.

Hoe werkt achteraf betalen, in een keer of in termijnen ?

 • Als je de rekening achteraf in één keer betaalt, dan ontvang je uiterlijk een dag na reparatie of vervanging een e-mail van AfterPay met het verzoek om te betalen. Via de betaalknop kun je de betaling direct in orde maken of dit binnen 14 dagen doen. Heel eenvoudig, want je hoeft geen account aan te maken.
 • Kies je voor betalen in termijnen, dan betaal je het totaalbedrag in drie gelijke delen. Voor elke (deel)betaling ontvang je een e-mail van AfterPay met daarin het verzoek om te betalen. De eerste e-mail ontvang je uiterlijk een dag na reparatie of vervanging, de tweede ontvang je een maand later en de laatste e-mail weer een maand later. Elk bedrag betaal je binnen 14 dagen.

Hoe maak ik gebruik van achteraf betalen?

Ik heb nog geen afspraak gemaakt bij een vestiging

 1. Ga naar de aanmeldpagina en vul je gegevens in. Je ziet direct of jij achteraf kunt betalen.
 2. Maak via de website een afspraak bij een vestiging van Autotaalglas in de buurt.
 3. Geef bij binnenkomst op de vestiging aan dat je kiest voor achteraf betalen.
 4. Na reparatie of vervanging geef je aan bij de medewerker van Autotaalglas of je de rekening achteraf in één keer of in termijnen wilt betalen.
 5. Daarna ontvang je een of meer e-mails– afhankelijk van je keuze – van AfterPay met een verzoek tot betaling.

Ik heb al een afspraak gemaakt bij een vestiging

 1. Geef bij binnenkomst op de vestiging aan dat je kiest voor achteraf betalen.
 2. De medewerker van Autotaalglas vraagt je vervolgens om je gegevens in te vullen op de aanmeldpagina. Na het invullen zie je direct of jij later of gespreid kunt betalen.
 3. Na reparatie of vervanging geef je aan bij de medewerker van Autotaalglas of je de rekening achteraf in één keer of in termijnen wilt betalen.
 4. Daarna ontvang je een of meer e-mails – afhankelijk van je keuze – van AfterPay met een verzoek tot betaling.

Waarom kom ik niet in aanmerking voor achteraf betalen?

Er zijn diverse redenen waarom je (tijdelijk) niet in aanmerking komt voor achteraf  betalen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met AfterPay.

Tot welk bedrag kan ik achteraf betalen?

Je kunt maximaal 350 euro achteraf betalen. Zijn de kosten hoger, dan betaal je het resterende bedrag op een andere manier, bijvoorbeeld via pin of contant.

Zijn er extra kosten als ik kies voor achteraf betalen?

Je betaalt geen extra kosten voor deze service van achteraf betalen.

Voor de duidelijkheid

Als je gebruik maakt van achteraf betalen, dan ga je akkoord met de betalingsvoorwaarden van AfterPay. De voorwaarden voor particulieren kun je hier inzien. Voor zakelijke klanten gelden deze voorwaarden