ANWB Ledenvoordeel

Op deze pagina vind je alle informatie over onze samenwerking met de ANWB. Ben je ANWB-lid? Dan krijg je, op vertoon van je ANWB-lidmaatschapspas, het hele jaar door voordeel bij Autotaalglas!

ANWB Ledenvoordeel actie:

Op dit moment geldt de ANWB voorjaarsactie, waarbij Autotaalglas ANWB- leden graag voordeel biedt. In deze periode besteedt ANWB aandacht aan de voorbereiding in aanloop naar de vakantieperiode en de veiligheid op de weg. Dit doen we door middel van een gratis ruitcontrole: Ga langs bij Autotaalglas en laat gratis je voorruit checken en het reservoir van je ruitenvloeistof bijvullen.

Bekijk hier de actievoorwaarden van de voorjaarsactie.

Deze actie loopt van 05 juni 2018 t/m 31 juli 2018. Kijk hier voor een vestiging in de buurt.

ANWB en Autotaalglas:

ANWB en Autotaalglas werken met elkaar samen en delen het belang van veiligheid in het verkeer. We vinden het belangrijk om jou met de auto veilig op de weg te krijgen en te houden. Onze samenwerking biedt voordelen voor alle ANWB-leden in alle vestigingen van Autotaalglas. Gedurende het jaar zijn er verschillende voordelen die je altijd hier kunt vinden.

Wist je dat?
Er wordt steeds meer techniek aan de autoruit toegevoegd, deze bestaat niet meer alleen uit glas. ANWB en Autotaalglas maakten hier een mooi filmpje over.