Meer informatie en hulp

Een zware hagelstorm heeft veel schade veroorzaakt aan voertuigen en ruiten in Noord-Italië. Ter plekke kunnen wij als Autotaalglas op dit moment geen oplossing bieden, vanwege de overvolle situatie bij onze lokale Italiaanse partner. Er is beperkte capaciteit en beschikbaarheid van autoruiten, waarover wij geen controle hebben. We kunnen helaas niet aangeven wanneer Nederlandse gedupeerden daar geholpen kunnen worden. Er wordt vanuit verzekeraars gewerkt om de getroffen voertuigen te repatriëren. Met alternatief vervoer komen de komende dagen veel reizigers naar Nederland terug.

Hulp in Nederland

Autotaalglas wil gedupeerden die in de komende periode in Nederland aankomen graag snel weer op weg helpen. In veel gevallen heeft het voertuig meer dan alleen ruitschade. Normaal gesproken kiezen verzekeraars en leasemaatschappijen bij deze combinatieschades ervoor dat het voertuig hersteld wordt door een carrosserie-schadehersteller. In dit geval zal onze vestiging toestemming vragen bij de verzekeraar of leasemaatschappij om de ruitschade separaat alvast te herstellen. Je bent dan sneller weer mobiel met het voertuig.

Wat kun je op dit moment doen?

Neem zo snel mogelijk contact met ons op om een afspraak te plannen in een van onze Nederlandse vestigingen. Ondanks de vakantieperiode doen we ons best om de wachttijd zo kort mogelijk te houden.

Bel ons op +31 13 583 53 97 om een afspraak te maken. Je kunt ook gemakkelijk via de site met onze chat / WhatsApp functie contact opnemen.

Extra tips