Vakantietips!

Op vakantie? Lees hier onze tips

Hoera, de zomervakantie staat voor de deur! Ga goed voorbereid op reis. Bekijk voor vertrek onze handige vakantietips.

Het is weer zomer!

Bepakt en bezakt vertrekken we weer richting onze geliefde vakantiebestemmingen. Voor vertrek is het verstandig om te controleren of de auto in goede staat is. Onderstaand een aantal vakantietips die we je kunnen geven als het om je autoruit gaat.

Vakantietips

  • De auto aan het inpakken voor de vakantie? Let op met kinderwagens, stoelen en andere grote spullen. Roekeloos de achterklep dichtslaan kan je je achterruit en een boel ongemak kosten, AU!
  • Een beschadigde autoruit is extra kwetsbaar bij zomerse temperaturen. De kans dat een sterretje een barst wordt, is dan veel groter dan in de lente of herfst. Dus laat ruitschade repareren voordat je op vakantie gaat. Het voorkomt een hoop gedoe.
  • Ben je lid van de ANWB? Dan kun je voor je op vakantie gaat gratis je ruitenvloeistof bij laten vullen, zo heb je weer scherp zicht onderweg! Klik hier voor meer informatie over deze doorlopende actie.
  • Houd voldoende afstand. Het profiel in de banden van medeweggebruikers kan steentjes lanceren.
  • Ruitschade in het buitenland? Autotaalglas helpt, ook in het buitenland. Bel vanaf je vakantiebestemming naar +31 (0)13 583 53 97. Dan zorgen wij ervoor dat je – binnen Europa – wordt geholpen.
  • Heb je ruitschade opgelopen maar kan het wachten tot na de vakantie? Plan dan alvast online je afspraak in bij een van onze vestigingen. Dan kun je meteen zien wanneer je terecht kunt! Klik hier om een afspraak te maken.
  • Kijk voor nog meer handige tips over de voorbereiding van je reis op deze pagina van de ANWB!

 

 

 

 

 


Namens Autotaalglas, een fijne vakantie en een veilige reis gewenst!