Autotaalglas Nieuwegein
Maarten van den Berg - Autotaalglas Nieuwegein
Werkplaats Autotaalglas Nieuwegein
Glasvoorraad Autotaalglas Nieuwegein
Voorruit vervangen Autotaalglas Nieuwegein
Autotaalglas vestiging Nieuwegein
Ruitenwissers vervangen - Autotaalglas Nieuwegein
Gratis vervangend vervoer - Autotaalglas Nieuwegein

Even voorstellen

Autotaalglas Nieuwegein werkt al jaren met een sterk team. Door aandacht voor de klant, zijn er vele vaste klanten die graag terugkomen. Snelle service en een duidelijk verhaal voor de klant, dat vinden we belangrijk.

  • Maarten van den Berg
    Maarten van den Berg
    Franchisenemer

Onze diensten

Ruitreparatie - Nieuwegein Autotaalglas

Ruitschade verhelpen

Sterretje of barst in je autoruit? Bij Autotaalglas Nieuwegein ben je aan het juiste adres. Of het nu gaat om een sterretje in de voorruit of schade aan een zijruit: bij ons laat je snel en vakkundig je autoruit repareren.

Als we je autoruit repareren, dan ben je snel geholpen: rijd al na 30 minuten onze vestiging uit. Als het sterretje in de ruit niet groter is dan een 2 euromunt (ongeveer drie centimeter) dan kunnen wij deze in de meeste gevallen repareren. Is de schade aan je autoruit groter? Dan vervangen we de autoruit. Voorruiten of dakramen kunnen we repareren; zij- of achterruiten moeten altijd worden vervangen.

Kalibreren Autotaalglas

Kalibreren

Steeds vaker kom je auto’s tegen die zijn uitgerust met Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) oftewel rijhulpsystemen.

Wat is een ADAS-systeem precies?

Moderne auto’s hebben een ‘Advanced Driver Assistance System’, een rijhulpsysteem dat de omgeving observeert en daarover communiceert met de bestuurder: het kijkt naar de wegbelijning en attendeert de bestuurder op verkeersborden. Sommige systemen geven een piepje of het stuur gaat trillen wanneer je over de lijnen heen gaat. Andere modellen kunnen zelfs direct corrigeren.

Koplampen polijsten - Nieuwegein Autotaalglas

Koplampen polijsten

Je bent je er vaak niet van bewust: doffe of verweerde koplampen. Ze ontstaan onder andere door zure regen, pekel en zonlicht. Als koplampen dof raken is je zicht op de weg minder en ben je zelf ook minder zichtbaar voor anderen waardoor het risico op ongelukken toeneemt. Een te lage lichtopbrengst is niet voor niets een afkeurpunt bij de apk-keuring. Autotaalglas Nieuwegein restaureert koplampen en laat ze weer schitteren.

Antidiefstal kentekenplaat - Nieuwegein Autotaalglas

Anti-diefstal beveiliging kentekenplaat & kenteken in ruit graveren

Steeds vaker waarschuwt de politie voor diefstal van kentekenplaten. Met jouw kentekenplaten tanken dieven zonder te betalen of ze begaan snelheidsovertredingen. Of nog erger, een overval of ramkraak. Dit willen wij je besparen. Laat daarom de kentekenplaten vastzetten bij ons. Dit doen wij met speciale anti-diefstalschroeven.

Kenteken graveren

Voorkom autodiefstal en laat je kenteken in je autoruiten graveren bij Autotaalglas Nieuwegein. Want auto’s waarbij een kenteken in de ruiten is gegraveerd, zijn minder gewild bij autodieven.

Er wordt een mal van het kenteken gemaakt en doormiddel van zandstraling wordt deze in de ruit gegraveerd. In overleg kan je de gewenste ruit en positie bepalen. Het resultaat is blijvend.

Gratis vervangend vervoer - Nieuwegein Autotaalglas

Gratis vervangende MINI & service op locatie

Kun je jouw auto niet de hele dag missen? Bespreek het even met ons, dan bekijken we wat we voor je kunnen doen.

Wanneer je autoruit wordt vervangen en je hebt vervoer nodig, kun je gebruik maken van onze gratis leen-MINI of leenfiets.

Geef dit wel van tevoren aan, dan kunnen we het vervangend vervoer voor je reserveren.

Reacties van klanten van Autotaalglas Nieuwegein

-

Het is me opgevallen dat degene die me ontving een pro is in klant gerichtheid. Echt top service.

10
-

Gewoon heel aangenaam,van A tot Z, perfect geholpen!

9
-

Netjes vervangen van de ruit en goede uitleg erbij

8
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2021 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.