Autotaalglas Nieuwegein
Maarten van den Berg - Autotaalglas Nieuwegein
Werkplaats Autotaalglas Nieuwegein
Glasvoorraad Autotaalglas Nieuwegein
Ruitenwissers vervangen - Autotaalglas Nieuwegein

Even voorstellen

Autotaalglas Nieuwegein werkt al jaren met een sterk team. Door aandacht voor de klant, zijn er vele vaste klanten die graag terugkomen. Snelle service en een duidelijk verhaal voor de klant, dat vinden we belangrijk.

  • Maarten van den Berg
    Franchisenemer

Onze diensten

Ruitschade verhelpen

Sterretje of barst in je autoruit? Bij Autotaalglas Nieuwegein ben je aan het juiste adres. Of het nu gaat om een sterretje in de voorruit of schade aan een zijruit: bij ons laat je snel en vakkundig je autoruit repareren.

Als we je autoruit repareren, dan ben je snel geholpen: rijd al na 30 minuten onze vestiging uit. Als het sterretje in de ruit niet groter is dan een 2 euromunt (ongeveer drie centimeter) dan kunnen wij deze in de meeste gevallen repareren. Is de schade aan je autoruit groter? Dan vervangen we de autoruit. Voorruiten of dakramen kunnen we repareren; zij- of achterruiten moeten altijd worden vervangen.

Kalibreren

Steeds vaker kom je auto’s tegen die zijn uitgerust met Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) oftewel rijhulpsystemen.

Wat is een ADAS-systeem precies?

Moderne auto’s hebben een ‘Advanced Driver Assistance System’, een rijhulpsysteem dat de omgeving observeert en daarover communiceert met de bestuurder: het kijkt naar de wegbelijning en attendeert de bestuurder op verkeersborden. Sommige systemen geven een piepje of het stuur gaat trillen wanneer je over de lijnen heen gaat. Andere modellen kunnen zelfs direct corrigeren.

Gratis vervangende MINI & service op locatie

Kun je jouw auto niet de hele dag missen? Bespreek het even met ons, dan bekijken we wat we voor je kunnen doen.

Wanneer je autoruit wordt vervangen en je hebt vervoer nodig, kun je gebruik maken van onze gratis leen-MINI of leenfiets.

Geef dit wel van tevoren aan, dan kunnen we het vervangend vervoer voor je reserveren.

Anti-diefstal beveiliging kentekenplaat

Steeds vaker waarschuwt de politie voor diefstal van kentekenplaten. Met jouw kentekenplaten tanken dieven zonder te betalen of ze begaan snelheidsovertredingen. Of nog erger, een overval of ramkraak. Dit willen wij je besparen. Laat daarom de kentekenplaten vastzetten bij ons. Dit doen wij met speciale anti-diefstalschroeven.

Reacties van klanten van Autotaalglas Nieuwegein

-

netjes de ruit gewisseld .
alleen één onderdeeltje vergeten te monteren .
ieder geval niet gemeld, jammer !
het is maar een kunstof kapje maar toch moet ik nu een nieuwe kopen.

7
-

Prima

8
-

Telefonisch was snel een afspraak te maken echter in Nieuwegein aangekomen was er maar 1 medewerker en daardoor was de wachttijd ruim 1 uur voor een sterretje. Een andere klant zat zich op te vreten met de melding weet hij wel wat ik per uur kost...

8
Meer reviews op tevreden.nl