Autotaalglas Veendam

Drieborghweg 1, 9641KM, Veendam
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

  • Jacob Kreeft
    Franchisenemer

Jacob is een enthousiaste franchisenemer waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan.

Reacties van klanten van Autotaalglas Veendam

-

Prima service, klantvriendelijk geholpen, vakmanschap.

10
-

Ik ben ontzettend goed en snel geholpen door de medewerker in Veendam. De service is echt geweldig. Heel erg fijn dat jullie contact opnemen met mijn verzekeringsmaatschappij en dat alles snel is gemaakt.

9
-

Geen uitstraling pand, zag er onverzorgd en haveloos uit. Reclame bord voor pand, sterk vervuild! 08.00 uur open niemand aanwezig ook vermelding op of aan het pand met correcte openingstijden. Zou er zelf niet heen gaan, tis dat de leasemaatschappij het voorschrijft

4
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.