Afspraak maken

Met 54 vestigingen in Nederland is er altijd een vestiging in de buurt. Een afspraak maak je eenvoudig online. Liever even bellen? Bel dan gratis 0800-0828. Of wil je worden teruggebeld? Stuur ons dan een berichtje. Meer weten?

Afspraak maken? Waar kan ik terecht?
We hebben 54 vestigingen in het hele land. Er is er dus altijd eentje bij jou in de buurt.

Kan ik op locatie geholpen worden?
Dat kan. Het repareren van ruitschade op een locatie in Nederland gaat altijd in overleg met de vestiging. Bel gratis 0800-0828 of stuur ons online een terugbelverzoek. Wij nemen dan contact met je op.

Ik heb vervangend vervoer nodig, kan dat?
Jazeker. Bij ruitvervanging kun je gebruik maken van onze gratis leen-MINI. Geef het door aan de vestiging voordat je langskomt, zodat je zeker weet dat de MINI beschikbaar is.
Autotaalglas Mini - vervangend vervoer bij afspraak

Kan ik ook buiten openingstijden bij jullie terecht?
Bij noodschade zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en inzetbaar. Bel gratis 0800-0828. Samen beoordelen we dan de ruitschade en de mogelijkheden voor reparatie.

Moet ik een afspraak maken?
Voor sterreparatie kun je zonder afspraak langskomen. Heb je weinig tijd? Maak dan een afspraak. Het kan druk zijn en op afspraak ben je binnen een half uurtje weer veilig op weg.

Moet je autoruit vervangen worden? Dan is een afspraak maken noodzakelijk. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we de juiste ruit in huis hebben. Plan online je afspraak of bel even.

Kan ik mijn afspraak annuleren of wijzigen?
Natuurlijk kan dat. Het makkelijkste is om even te bellen met de vestiging waar de afspraak is gemaakt. Of bel gratis naar 0800-0828.

Kan ik pinnen bij Autotaalglas?
Ja, dat kan in elke vestiging.

Welke papieren heb ik nodig als ik langskom?
Neem je groene kaart mee. Daarop staat voldoende informatie om je goed te kunnen helpen.

Hoe lang duurt het?
Een sterreparatie duurt maximaal 30 minuten. Met een vervanging zijn we wat langer bezig. Zo’n anderhalf uur voor een voorruit, zeker een halfuur voor een zijruit en ongeveer een uur voor een achterruit.

De tijd voor vervanging hangt ook af van het type auto. Soms is kalibratie nodig, wat circa een uur extra kost. Vraag de vestiging om een tijdsinschatting te geven.

Blijft een sterretje zichtbaar na reparatie?
Dat kan, sommige sterretjes blijven zichtbaar na reparatie. Maar ook dan is de ruit weer op volle sterkte.

Kan ik blijven wachten?
Jazeker, neem ondertussen een lekker kopje koffie of maak gebruik van gratis wifi.  

Ik heb een vraag over mijn factuur. Waar kan ik terecht?
Je kunt het beste direct contact opnemen met de vestiging waar je bent geholpen. Maar je mag ook gerust je vraag stellen via het contactformulier op deze website.