Over de vestigingen

Autotaalglas heeft 54 vestigingen in Nederland. Zo is er altijd eentje dicht bij jou in de buurt. We zijn een franchiseorganisatie. Dit betekent dat alle vestigingen worden geleid door lokale ondernemers. Betrokken en zelfstandige ondernemers, die – zonder franje – van aanpakken weten. En er zo alles aan doen om jou weer snel op weg te helpen. Meer weten?

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging?
Vind online snel en gemakkelijk een vestiging in de buurt.

Wat zijn de openingstijden?
Autotaalglas is telefonisch 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar. De vestigingen zijn geopend op:
maandag t/m vrijdag: 8.00 uur – 17.30 uur
zaterdag: 10.00 uur – 13.00 uur

vestiging receptie

Wat kan ik doen bij ruitschade in het buitenland?
Autotaalglas is lid van EAVAA, een internationale samenwerking tussen verschillende autoruitspecialisten. Dit betekent dat wij je autoruitschade in Europa kunnen afhandelen met behoud van onze hoogwaardige kwaliteit. Wil je Autotaalglas bereiken vanuit het buitenland? Bel dan naar +31 (0)13-583 53 97.

EAVAA is een initiatief van de landen Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Italië, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Autotaalglas vertegenwoordigt Nederland in dit partnernetwerk. Het doel van EAVAA is om internationale automobilisten te helpen die buiten hun landsgrenzen te maken krijgen met autoruitschade. Meld je ruitschade in het buitenland, dan word je doorgestuurd naar een autoruitspecialist die lid is van de EAVAA. Zo ben je ervan verzekerd dat je ruitschade vakkundig en professioneel wordt opgelost.

Hebben jullie wifi?
Jazeker, in alle vestigingen kun je gebruikmaken van gratis wifi.

Ik heb een keyfinder gevonden en nu?
Heb je sleutels gevonden met daaraan een Autotaalglas Keyfinder? Laat het ons dan even weten via 0800-0828 of via het contactformulier, we kijken of de eigenaar de Keyfinder heeft geregistreerd en we nemen contact op. Wil je een keyfinder registreren? Deel je gegevens en het nummer van je Keyfinder via info@autotaalglas.nl en we bevestigen de registratie.