Over franchise

Autotaalglas is een franchiseorganisatie. Dit betekent dat de 54 vestigingen worden geleid door zelfstandige lokale ondernemers, die volgens een uniform kwaliteitsconcept werken. Deze bevlogen en servicegerichte franchisenemers zijn de kracht van Autotaalglas. Zij zetten nét dat stapje extra en lossen het ongemak van ruitschade snel en vakkundig voor je op. Niet voor niets wordt ons serviceniveau gemiddeld met een 8,6 gewaardeerd. Meer weten?

Hoe word ik franchisenemer?
Autotaalglas is regelmatig op zoek naar enthousiaste ondernemers. De jarenlange ervaring van je collega-ondernemers brengt veel voordelen met zich mee. Daarbij kennen we de markt als geen ander. Met ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Tilburg kun je de lokale markt bedienen.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over het starten van je eigen Autotaalglas-vestiging? Neem dan contact op met Chantal van Rijsewijk. Je kunt haar bellen op 013-583 53 53 of je stuurt een mail naar cri@autotaalglas.nl.

franchise

Bepaal ik zelf de locatie en inrichting?
Welke locaties beschikbaar en geschikt zijn, bepalen we in overleg. Als dé autoruitspecialist van Nederland werkt Autotaalglas met een uniform instore-outstoreconcept. Zo worden alle vestigingen ingericht volgens vaste richtlijnen die passen bij de gewenste uitstraling. Dit draagt niet alleen bij aan de merkherkenning, maar ook aan het hoge serviceniveau.

Welke ondersteuning krijg ik als franchisenemer?
De professionals van het hoofdkantoor van Autotaalglas ondersteunen je op allerlei gebieden. Ook biedt de gezamenlijke slagkracht van 54 vestigingen enorm veel voordelen, bijvoorbeeld:

  • uitgebreid landelijk netwerk van verzekerings- en leasemaatschappijen;
  • landelijk verzorgde sales- en marketingacties;
  • landelijke inkoopvoordelen;
  • 54 collega’s met jarenlange ervaring;
  • aansluiting op gratis landelijk servicenummer 0800-0828 (24/7 bereikbaar);
  • ondersteuning op het gebied van boekhouding, marketing, administratie en ICT.

Hoe groot is gemiddeld een team op een vestiging?
Autotaalglas heeft grote, middelgrote en kleine vestigingen. Het aantal medewerkers hangt vooral af van hoe groot de vestiging is. Maar gemiddeld bestaat een vestigingsteam uit 2 tot 6 mensen.

Is het toegestaan om – naast het runnen van een vestiging van Autotaalglas – ook nog andere werkzaamheden of bedrijven te hebben?
Nee, succesvol ondernemen vraagt focus. Daarom richten alle franchisenemers van Autotaalglas zich alleen op hun werk binnen dit merk. Nevenactiviteiten zijn niet toegestaan.