Franchisenemer worden?

Autotaalglas is een franchiseorganisatie. Dit betekent dat onze 54 vestigingen worden geleid door zelfstandige lokale ondernemers, die volgens een uniform kwaliteitsconcept werken. Met ruim 30 jaar ervaring in het herstellen en vervangen van autoglas zijn we uitgegroeid tot dé autoruitspecialist van Nederland. De bevlogen en servicegerichte ondernemers zijn de kracht van Autotaalglas. Zij zetten nét dat stapje extra en lossen het ongemak van ruitschade snel en vakkundig op. Altijd vriendelijk en zonder franje.

Een autoruit repareren of vervangen is vakwerk. Met mensen omgaan ook. Bij Autotaalglas gaat dit samen. Want wij geloven in aandacht en zorgvuldigheid. Dat geldt voor de ruit, maar ook voor de klant. Met die kijk op het vak hebben wij een heel eigen plek verworven in de branche voor autoruitherstel. Autotaalglas is regelmatig op zoek naar enthousiaste ondernemers.

De voordelen

De jarenlange ervaring van je collega-ondernemers brengt veel voordelen met zich mee. Daarbij kennen we de markt als geen ander. Met ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Tilburg kun je de lokale markt bedienen. De voordelen:

  • Uitgebreid landelijk netwerk van verzekerings- en leasemaatschappijen;
  • Landelijk verzorgde sales- en marketingacties;
  • Landelijke inkoopvoordelen;
  • 54 collega’s met jarenlange ervaring;
  • Aansluiting op gratis landelijk servicenummer 0800-0828 (24/7 bereikbaar);
  • Ondersteuning op het gebied van marketing, administratie en ICT

Veelgestelde vragen over franchise