Franchisenemer worden?

Autotaalglas is een franchiseorganisatie. Dit betekent dat onze 54 vestigingen worden geleid door zelfstandige lokale ondernemers. Met ruim 35 jaar ervaring in het herstellen en vervangen van autoglas zijn we uitgegroeid tot dé autoruitspecialist van Nederland. De bevlogen en servicegerichte ondernemers zijn de kracht van Autotaalglas. Zij zetten nét dat stapje extra en lossen het ongemak van ruitschade snel en vakkundig op.

Een autoruit repareren of vervangen is vakwerk. Met mensen omgaan ook. Bij ons gaat dit samen. Want wij geloven in aandacht en zorgvuldigheid. Dat geldt voor de ruit, maar ook voor de klant. Daarom zijn onze kernwaarden: menselijk, efficiënt en toegewijd. Met die kijk op het vak hebben wij een heel eigen plek verworven in de branche voor autoruitherstel.

Wij hebben een landelijk dekkend netwerk. Toch zijn wij regelmatig op zoek naar enthousiaste ondernemers, die bestaande vestigingen willen overnemen. Bijvoorbeeld als franchisenemers van hun pensioen willen gaan genieten.

Wie zoeken we?

Daadkrachtige doeners met een visie, die net als wij geloven in de kracht van kwaliteit en klantvriendelijkheid. Met een MBO-4 diploma op zak en leiderschap in je DNA, ben jij dé kandidaat om onze volgende franchisenemer te worden. Je hebt de ambitie om ondernemer te worden of bent dit al. Techniek zit in je vingers, service in je hart en groei in je gedachten.

Als franchisenemer ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele bedrijfsvoering van de vestiging in jouw rayon. Daarnaast werk je regelmatig mee in de werkplaats en ben je bezig met activiteiten die het marktaandeel in jouw bewerkingsgebied verhogen.

Waarom kies jij voor Autotaalglas?

  • Je bent verzekerd van continue omzetsturing door onze centrale afspraken met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen en volmacht bedrijven;
  • We hebben een hoge naamsbekendheid en online vindbaarheid;
  • Je wordt onderdeel van een formule die zich bewezen heeft en franchisenemers een goed rendement biedt;
  • We ontwikkelen sales- en marketingacties voor jouw lokale marktbewerking;
  • Je profiteert van inkoopvoordeel door landelijke samenwerking met leveranciers;
  • We sluiten jou aan op ons gratis landelijk servicenummer 0800-0828 (24/7 bereikbaar);
  • Je krijgt ondersteuning op het gebied van marketing, bedrijfsvoering, administratie en ICT;

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 013-583 53 53 of stuur een mail naar onze franchisenetwerk manager Niek Kraak, niek.kraak@autotaalglas.nl

Veelgestelde vragen over onze franchise