Over ons

Jou verder helpen. Snel, vakkundig en vriendelijk. Dat is ons doel. Ooit begonnen als een eenmanszaak, nu een landelijke franchiseorganisatie met 54 vestigingen. Sinds de oprichting in 1986 focussen we ons op kwaliteit en service. Bij alles wat we doen. Want we helpen jou zoals we zelf ook geholpen willen worden.

Wie is Autotaalglas

Lokaal betrokken
Onze vestigingen worden geleid door betrokken zelfstandig ondernemers die van een uitdaging houden. We houden elkaar scherp, weten van aanpakken, zoeken grenzen op en zetten net een stapje extra. Dit alles om het ongemak van ruitschade zo snel mogelijk te verhelpen. Zonder franje.

Alles voor tevredenheid
Tevreden klanten. Daar gaan we voor. Voor de volle honderd procent. Door deze focus zijn we uitgegroeid tot een van de best presterende bedrijven op dit terrein in Nederland. Daar zijn we trots op. Het stimuleert ons om nog beter ons best te doen. En het net even anders te blijven doen dan anderen.

Wil je weten hoe klanten ons waarderen? Op autotaalglas.tevreden.nl hebben ruim 225.000 automobilisten een uitgebreide klantbeoordeling ingevuld. De gemiddelde waardering: een 8,9!

Partner in business
Onze aanpakkers- en no-nonsensementaliteit spreekt ook leasemaatschappijen en verzekeraars aan. Wij helpen hen – als hun partner in ruitschade – de schadelast te beperken. En dat zeggen we niet alleen, dat is ook aantoonbaar. De beste en betaalbaarste oplossingen gaan volgens ons prima samen. Het resultaat telt.

Vooruit kijken
Beter worden in alles wat we doen. Daar gaan we voor. Of het nu gaat om onze diensten, onze benadering of onze manier van samenwerken, we houden altijd oog voor dingen die beter kunnen. Vooruitdenkend. Om onze klanten – zowel zakelijk als particulier – nog beter op weg te helpen.

Contact?
Het hoofdkantoor van Autotaalglas Nederland is gevestigd in Tilburg.

Autotaalglas Nederland BV
Ellen Pankhurststraat 13
5032 MD Tilburg
We zijn ook te bereiken via 013-5835353
of via info@autotaalglas.nl

Autotaalglas helpt. Altijd!

Autotaalglas biedt naast het repareren en vervangen van autoruiten nog verschillende andere diensten, zoals: 

Schitterende koplampen
Doffe of verweerde koplampen? Autotaalglas laat ze weer schitteren. Niet door de koplampen te vervangen, maar door ze vakkundig te polijsten en opnieuw te coaten. Zonder demontage en met vier jaar garantie. Dus zure regen, pekel en zonlicht, kom maar op! Meer weten? Bel naar een vestiging in de buurt of naar 0800-0828.

Koplamp

Kalibreren: veilig op weg
Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom hebben bijna alle vestigingen professionele apparatuur in huis om autoruiten te kalibreren. Steeds meer voorruiten van nieuwe auto’s zijn uitgerust met Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) ofwel rijhulpsystemen. Camera’s achter de voorruit ondersteunen je tijdens het rijden. Van parkeerfuncties en licht- en regensensoren tot rijbaanassistentie zoals afstand houden en het maken van een noodstop. Deze systemen kalibreren wij – volgens richtlijnen van autofabrikanten – na een voorruitvervanging. Door alle functies weer perfect in te stellen, ga jij weer veilig op weg. Na kalibratie ontvang je een certificaat als garantie dat alle functies weer doen wat ze moeten doen.

Kenteken graveren
Voorkom autodiefstal en laat je autoruiten graveren bij Autotaalglas. Want auto’s waarbij een kenteken in de ruiten is gegraveerd, zijn minder gewild bij autodieven. Meer weten? Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.

Kenteken graveren

Vastschroeven kentekenplaten
Steeds vaker waarschuwt de politie voor diefstal van kentekenplaten. Met jouw kentekenplaten tanken dieven zonder te betalen of ze begaan snelheidsovertredingen. Of nog erger, een overval of ramkraak. Dit leed willen wij je besparen. Autotaalglas zet je kentekenplaten preventief vast met speciale antidiefstalschroeven. Interesse? Bel met een vestiging bij jou in de buurt.

Kenteken beveiligen

Autotaalglas helpt. Altijd! En daarom bieden we de volgende service: 

Gratis vervangend vervoer
Wordt je autoruit vervangen en heb je ander vervoer nodig? Maak dan gebruik van onze gratis leen-MINI. Of leen een fiets of scooter. Sommige vestigingen hebben die ook voor je klaarstaan.

Autotaalglas Mini

Mobiele service
Aan huis geholpen worden? Of op je werk? De ruitspecialisten van onze mobiele service weten elke locatie in Nederland te vinden. Zij komen naar je toe. Gratis.