Ozonreiniging en ozonbehandeling

Opeens merk je het op: mijn auto ruikt niet meer zo fris. Of, iets minder vriendelijk uitgedrukt: mijn auto stinkt. Vaak is het de airco die stinkt of een muffe lucht verspreidt, en er zijn vaak allerlei usual suspects aan te wijzen: sigarettenrook, honden, kleine kinderen, voedselresten… verzin het maar. Maar soms heb je geen idéé waar die rare geur vandaan komt. Sommige geuren zijn daarbij zo hardnekkig dat ze niet zomaar te verwijderen zijn met reinigingsmiddelen, en luchtverfrissers maskeren geuren vooral, zodat ze na verloop van tijd toch weer de kop opsteken. Het goeie nieuws: het maakt niet uit waar die onprettige lucht zijn oorsprong heeft, want met een ozonbehandeling wordt het geur-probleem meestal opgelost.

Autotaalglas ozonbehandeling. Nu voor € 49,99.

ANWB-leden profiteren van een extra korting. U betaalt als ANWB-lid altijd slechts € 34,99

Wat gebeurt er bij een ozonbehandeling?

Om te beginnen maak je een afspraak – dat is binnen een paar minuten gebeurd.
Vooraf wordt eerst de auto van binnen gestofzuigd en worden de ramen van binnen schoongemaakt. Dan de behandeling zelf. We plaatsen de ozon generator. Ozon is een natuurlijke luchtzuiveraar en heeft een steriliserende werking; geuren worden op moleculair niveau afgebroken en omgezet in geurloze lucht. Hierbij worden ook ongewenste micro-organismen uitgeschakeld (bacteriën en schimmels zijn vaak veroorzakers van ongewenste geuren). De ventilatie van de auto zorgt voor circulatie van de ozon. Na +/- 45 minuten (afhankelijk van de grootte van je auto) is de behandeling klaar en ruikt de auto weer neutraal en fris, en ondertussen hebben we de ruiten ook aan de buitenkant schoon gemaakt en gecontroleerd op schade.

Tijdens die 45 minuten kun je uiteraard gebruik maken van een werkplek met gratis Wifi, met een kop koffie of thee erbij.

Kortom:

  • Stofzuigen
  • Ruiten poetsen, van binnen en van buiten
  • Geur-neutralisatie met behulp van ozon
  • Controle op ruitschade (indien mogelijk repareren wij die meteen of we maken een afspraak om dat op een later tijdstip te doen)
  • Na +/- 45 min rijd je weer naar buiten met een frisse auto

Boek de ozonbehandeling voor € 49,95.

Veel gestelde vragen