Ozonreiniging

Ruikt je auto niet meer zo fris? Last van sigarettenrook of gewoon een muffe geur? Wil je weer in een frisse en hygiënisch schone auto stappen? Dan helpen wij je graag met onze nieuwe dienst: Autotaalglas ozonreiniging.
Nu voor € 49,95.

ANWB-leden profiteren van een extra korting. U betaalt als ANWB-lid altijd slechts € 24,95

Wat houdt de afspraak in?

Wanneer je bij ons een afspraak maakt voor een ozon behandeling dan starten we met het reinigen van het interieur. We stofzuigen de auto van voor naar achteren en maken ruiten van binnen schoon. Daarna plaatsen we de ozon generator in het midden van de auto en sluiten deze aan. De ventilatie van de auto wordt geactiveerd en zorgt voor een goede circulatie van de ozon. Tijdens de ozon behandeling maken we de ruiten aan de buitenkant schoon en controleren we op schades.
Na +/- 45 minuten (afhankelijk van de grootte van je auto) is de behandeling klaar en ruikt de auto weer neutraal en fris.

Tijdens deze afspraak kun je gebruik maken van een werkplek met gratis WiFi en natuurlijk een lekker kopje koffie of thee.

Kortom:

  • We stofzuigen je auto
  • We poetsen de ruiten van binnen en buiten
  • We neutraliseren de geur door de ozon behandeling
  • We controleren op ruitschades. Indien mogelijk repareren wij die meteen of we maken daarvoor een afspraak
  • Na +/- 45 min rijd je weer naar buiten met een frisse auto

Boek de ozonreiniging voor € 49,95.

Wat is ozonreiniging?

Het betreft een luchtreiniger speciaal ontwikkeld voor het interieur van auto’s en andere voertuigen. Het apparaat is een ionisator welke het interieur van het voertuig op veilige wijze reinigt.

Hoe werkt het? Een ionisator produceert negatief geladen elektronen die zich aan stofdeeltjes hechten die daardoor zwaarder worden en naar beneden vallen. Met schone lucht als gevolg. De ozon die daarbij gebruikt wordt, wordt aan het eind van het proces weer terug omgezet in zuurstof. Na de behandeling ruikt de auto weer fris, zonder muffe of vervelende luchtjes.

Auto, camper of vrachtwagen cabine. Het kan allemaal! De tijdsduur van de behandeling verschilt, afhankelijk van de inhoud/grootte van het voertuig.

Zo ga je weer fris en veilig op weg!