Vakmanschap & Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Autotaalglas voorop. De meeste Autotaalglas vestigingen zijn aangesloten bij BOVAG en alle Autotaalglas vestigingen zijn erkend autoruitherstelbedrijf.
Onze vakmensen beschikken over de juiste kennis om ruitschade perfect te verhelpen. Voor reparatie, vervanging en kalibratie gebruiken zij speciale apparatuur zodat je na ruitreparatie of -vervanging weer veilig op weg kunt.

Actueel

 • Rijhulpsystemen kalibreren
  Bij Autotaalglas hebben we het herstellen van autoruitschade altijd beschouwd als een ambacht. Maar dat ambacht ziet er vandaag de…
  Lees meer
 • Vrachtauto kalibratie
  Niet alleen personenauto’s maar ook vrachtauto’s zijn vaak uitgerust met Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) oftewel rijhulpsystemen. Het rijhulpsysteem observeert…
  Lees meer

Samenwerkingspartners

 • Glasgarant

  Autotaalglas maakt deel uit van het ruitschadeherstelnetwerk van GlasGarant. Alle bedrijven aangesloten bij GlasGarant herstellen je autoruit conform de kwaliteits- en veiligheidseisen van de fabrikant. Zo wordt na ruitvervanging alles weer op de juiste manier aangesloten en worden eventuele camera’s gekalibreerd.

 • BOVAG

  BOVAG is een algemeen geaccepteerd kwaliteitskeurmerk bij consumenten. Bijna alle Autotaalglas vestigingen zijn aangesloten bij BOVAG en voldoen aan alle BOVAG-kwaliteitseisen. Dit zorgt ervoor dat de belangen van de consument die zaken doet met een BOVAG-bedrijf geborgd zijn.
  Bij Autotaalglas kun je daarom terecht voor deskundig herstel.

 • GroenGedaan

  GroenGedaan! staat voor reparatie, herstel en onderhoud op een duurzame wijze. Autotaalglas beschikt over het GroenGedaan! keurmerk. Op deze manier dragen wij een steentje bij aan een beter milieu en een betere leefomgeving.