Autotaalglas Gouda

Kleine Esch 997, 2841 MK , Moordrecht
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

  • Rolf Braun
    Rolf Braun
    Franchisenemer

Klantvriendelijkheid, snelheid en kwaliteit, dat zijn de dingen waar het bij Rolf en zijn team om draait.

Reacties van klanten van Autotaalglas Gouda

-

Hele vriendelijke mensen achter de balie, leuk praatje, kopje koffie, prima, echter het sterretje was niet zo groot, maar na 1 dag toch zwart lijntje en wit plekje vanuit binnenkant zichtbaar, zit precies in het zichtveld;
monteur die repareerde was niet zo handig met mijn auto : hij kreeg de auto niet in zijn achteruit, bij het uitrijden van de garage liet hij 'm afslaan en naderhand bleek dat mijn autosleutel doorgescheurd is, waardoor ik een nieuwe moet kopen (die was al niet al te best, maar dit moment gaf helaas wel het laatste zetje)

7
-

prima geholpen, reparatie's blijf je altijd zien zeker in mijn geval het wat een flink sterretje.

9
-

Prima. Echter ruitschade gebeurt niet al te vaak om aan te bevelen. Veel te veel vragen in enquête. Npr is bedoeld met drie vragen max. Zit herhaling in de vragen.

9
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitensproeierreservoir bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.