Autotaalglas Hoofddorp

Parellaan 15, 2132 WS, Hoofddorp
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Autotaalglas Hoofddorp staat voor snelle service met een hoge kwaliteit. Daarnaast bieden we gratis vervangend vervoer of komen we je helpen op locatie.

  • Reinier Tiesing
    Reinier Tiesing
    Franchisenemer

Reacties van klanten van Autotaalglas Hoofddorp

-

Ik had een barst in mijn vooruit. Kon snel terecht op een tijdstip dat mij ook uitkwam. Er werd mij vervangend vervoer aangeboden, maar daar heb ik geen gebruik van gemaakt. Er was een nette wachtruimte, waar ik kon werken. Binnen 45 min weer buiten. Vriendelijk personeel en netjes geholpen (vestiging Hoofddorp).

9
-

Ik werd zeer goed en vriendelijk geholpen. Ik kon snel en makkelijk een afspraak maken, de locatie in Hoofddorp was makkelijk te vinden en de werknemers waren erg enthousiast. Terwijl wij in de wachtkamer zaten hadden we de beschrikking over lekkere koffie en wat leesvoer. Al met al konden we na een kwartiertje weer wegrijden. Hun regelde verder alles met de verxekering. We kregen ook nog handige extra's zoals schoonmaakspul voor de ruiten en een pleister voor het volgende sterretje, wat hopelijk niet komt. Ook voor de volgende keer ga ik hier weer naartoe. Wat een topservice!

10
-

Uitstekende service, en 2 á 3 dagen eerder geholpen dan bij de concurrent mogelijk was!

9
Meer reviews op tevreden.nl