Autotaalglas Lisse

Autotaalglas Lisse

Op basis van 437 reviews

Vennestraat 29
2161 LE, Lisse
Vandaag gesloten
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Jos van Kesteren
Jos van Kesteren
Franchisenemer

Jos is sinds 1992 franchisenemer bij Autotaalglas. Autotaalglas Lisse staat voor snelheid, service en bovenal kwaliteit.

Reacties van klanten van Autotaalglas Lisse

2019-10-18 09:24 - Autotaalglas Lisse

Ik kan nog geen oordeel geven over de kwaliteit van de reparatie. Dat kan ik pas als het "gaatje"/"sterretje" zich de komende weken houdt zoals het nu is.

9
2019-10-15 19:10 - Autotaalglas Lisse

Het is een genot om als taxibedrijf te kunnen bouwen op de service van Autotaalglas. Ik kan zo binnen rijden en wordt altijd vriendelijk en snel geholpene een uitmuntend resultaat
Keep up the good work

9
2019-10-11 11:10 - Autotaalglas Lisse

Een normale vriendelijke ontvangst. " normaal vriendelijke mensen van de werkplaats.....praktijkgericht. Afspraken t.a.v. de auto werden bewaarheid. Auto was op tijd gereed. De beschikking over een leenauto vond ik top! Het weer aanbrengen van de nog geldende milieusticker van Duitsland met eigen kenteken vond ik netjes! hierdoor geen extra kosten. Complimenten voor de 'glasjongens!' Houden zo! Vr. gr. J.L.M. Snel.

8
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitensproeierreservoir bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2019 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.

Maak een afspraak bij Autotaalglas Lisse

In een paar korte stappen kun je direct online een afspraak maken.

Waar zit de schade?