Autotaalglas Lisse

Autotaalglas Lisse

Op basis van 407 reviews

Vennestraat 29
2161 LE, Lisse
Vandaag geopend 8:00 - 17:30
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Jos van Kesteren
Jos van Kesteren
Franchisenemer

Jos is sinds 1992 franchisenemer bij Autotaalglas. Autotaalglas Lisse staat voor snelheid, service en bovenal kwaliteit.

Reacties van klanten van Autotaalglas Lisse

2019-06-11 12:47 - Autotaalglas Lisse

ik ben in eerste instantie geholpen door de mobiele service. deze heeft een noodvoorziening geplaatst. 2 dagen later op vestiging in Lisse geweest. Daar de auto achter gelaten voor het vervangen van de linker (kleine) ruit. Bleek dat de verkeerde besteld was en er voor de rechterkant een raam lag. Werd netjes vervangend vervoer aangeboden omdat e.e.a. wat langer zou duren. Dit verliep allemaal prima. Vanochtend voor het eerst mijn auto gepakt om naar mijn werk te gaan en toen bleek dat de auto (het kapje onder de spiegel) beschadigd is, waarschijnlijk met een scherp voorwerp doorgeschoten bij het er af halen van het kapje. Dit is verder niet gemeld bij het opleveren van de auto en dat vind ik niet heel netjes.

5
2019-06-10 22:05 - Autotaalglas Lisse

Gewoon goede service.
Duidelijk en komen afspraak altijd na.

10
2019-06-10 16:17 - Autotaalglas Lisse

Prima toegankelijk.Goede heldere communicatie.

10
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitensproeierreservoir bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2019 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.

Maak een afspraak bij Autotaalglas Lisse

In een paar korte stappen kun je direct online een afspraak maken.

Waar zit de schade?