De oplossingen van Autotaalglas Zakelijk

Autotaalglas zakelijk biedt verzekeraars, leasermaatschappijen en fleetowners een uitgebreid netwerk van ruitschade specialisten. Bekijk onze video en maak kennis met Autotaalglas Zakelijk.

Om deze embed te kunnen bekijken dienen specifieke cookies geaccepteerd te worden. Klik op deze link om de cookievoorkeuren aan te passen.

Autotaalglas is dé totaal oplossing voor jouw wagenpark. Van verificatie tot en met factuur. Met 54 top franchisenemers is Autotaalglas altijd in de buurt en 24/7 bereikbaar voor vakkundige ruitreparatie of -vervanging. Breid je dienstverlening uit met ruitschade-service van Autotaalglas.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag bij je langs voor een kennismaking.

Ons team

Denise van de Zanden-Hoonings
Sales Support
dza@autotaalglas.nl013-5835353
Wieger Vlemmings
Nationaal Accountmanager
wvl@autotaalglas.nl+31 6 59985769
Martijn Zaal
Commercieel Directeur
mza@autotaalglas.nl+31 6 46363102
Jordy Vredevoort
Regionaal Accountmanager Zuid
jvr@autotaalglas.nl+31 611846323
Mark Brouwer
Regionaal Accountmanager Randstad
mab@autotaalglas.nl+31 655691174

De samenwerkingspartners van Autotaalglas

  • Focwa – Deze kwaliteitsnorm waarborgt dat je auto kwalitatief goed, veilig en volgens fabrieksvoorschriften wordt hersteld.
  • Glasgarant – Een initiatief van de Stichting Schadegarant om de efficiëntie en kwaliteit van het schadeproces te vergroten voor consumenten, aangesloten dealers en schadeherstelbedrijven.
  • EAVAA – Als enige in Nederland werkt Autotaalglas samen met EAVAA, een internationale samenwerking van Europese autoruitspecialisten. Zo laten wij ook automobilisten met autoruitschade in het buitenland niet barsten.
  • BOVAG – Bijna alle Autotaalglas vestigingen zijn aangesloten bij BOVAG en voldoen aan alle BOVAG-kwaliteitseisen. Dit zorgt ervoor dat de belangen van de consument die zakendoet met een BOVAG-bedrijf geborgd zijn.