Zijruit vervangen

Vakkundig je zijruit vervangen

Een kapotte zijruit los je het liefst snel op. Autotaalglas helpt hierbij. Geen wachttijden, we plaatsen direct een noodruit en als de nieuwe ruit op voorraad is plaatsen wij de definitieve ruit. Zo kun je direct de weg weer op. Laat je zijruit vervangen bij een vestiging bij jou in de buurt.

Zijruit vervangen of repareren?

Of het nu een sterretje of een barst is, de zijruit wordt in zijn geheel vervangen. Dat doen we voor jouw veiligheid. Want het glas is kwetsbaar waardoor het ieder moment kan versplinteren. Laat je kapotte zijruit daarom vervangen en maak een afspraak. 

Deskundige monteurs

Bij vervanging van een zijruit heb je ook te maken met allerlei zaken in de auto, bijvoorbeeld bekleding, een deurpaneel, airbag, (elektrische) bediening, schroeven en draden. Een zijruit vervangen vraagt dan ook om een vakkundige aanpak. Een aanpak waarbij beschadigingen worden voorkomen en alles netjes op zijn plaats wordt gezet. Geen probleem voor de deskundige monteurs van Autotaalglas. Jouw auto is in goede handen.

Zijruit vervangen en de verzekering

Of je zelf moet betalen voor de reparatie, ligt aan jouw verzekering. De voorwaarden lees je in jouw verzekeringspolis. Verder hoef je niets te doen. Wij regelen namelijk de rest met je verzekeringsmaatschappij. Niet verzekerd? Ook dan helpen we je graag.

Laat je zijruit vakkundig vervangen bij Autotaalglas.