Over de kosten

Autoruitreparatie: Wat zijn de kosten?

Een autoruit repareren of een voorruit vervangen bij Autotaalglas; wat kost dat nou eigenlijk? De kosten voor een sterreparatie worden in veel gevallen volledig (zonder eigen risico) vergoed door je verzekering. Bij ruitvervanging zijn de kosten afhankelijk van het soort auto, soort ruit en de omvang van de schade. We nemen alles met je door. 

Ben je verzekerd voor ruitschade of ruitvervanging?
Bij een sterreparatie betaal je meestal geen eigen risico*. Bij een ruitvervanging betaal je vaak alleen je eigen risico. Wil je weten wat je eigen risico is? Onze vestigingen helpen je graag dit uit te zoeken. Uiteraard kun je ook contact opnemen met je verzekeraar.
*controleer altijd de voorwaarden in je polis, deze gelden.

Waar ben je verzekerd? De naam van je verzekeringsmaatschappij vind je terug op de groene kaart die je jaarlijks van de verzekering ontvangt. Autotaalglas werkt met bijna iedere verzekeringsmaatschappij samen. Bel ons en wij regelen alles met je verzekeringsmaatschappij.

Ben je niet verzekerd voor ruitschade of ruitvervanging?
Ook dan helpen we je graag, Neem vrijblijvend contact op met een vestiging in de buurt. Of laat een terugbelverzoek achter. Dan bellen we je snel terug om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je een lease auto?
Neem dan contact met ons op via 0800-0828 en wij helpen je graag verder.

Garantie bij voorruit vervangen

Autotaalglas geeft levenslange garantie op de montage van de nieuwe voorruit. Dat vinden wij wel zo netjes. Ook zijn we transparant over de kleine lettertjes. De service geldt namelijk niet voor nieuwe schades door steenslag en de garantie is niet overdraagbaar aan een eventuele nieuwe eigenaar van de auto.

Geen zorgen over de kosten van autoruitreparatie. Wij denken met je mee.