Sterreparatie bij een sterretje in je voorruit

Een ster in de voorruit, vaak veroorzaakt door steenslag tijdens het rijden. Vervelend, maar ook snel opgelost. Autotaalglas staat voor je klaar om de ster binnen 30 minuten te repareren. Maak een afspraak of kom bij ons langs, ook zonder afspraak.

Wat moet ik doen als ik een sterretje in mijn voorruit heb?

Laat een sterretje geen barst worden. Rijd je door met een ster, dan loop je het risico dat deze ieder moment verder scheurt tot een barst. Dit kan gebeuren door temperatuurverschillen: wanneer het vriest en je de autoverwarming aanzet. Of andersom, wanneer het buiten juist erg warm is en je gebruik maakt van de airco. Maak daarom snel een afspraak voor een sterreparatie bij Autotaalglas.

Hoe groot mag een sterretje worden?

Bijna alle sterretjes kleiner dan een 2 euromunt (ongeveer drie centimeter) repareren we snel en vakkundig. Is de schade groter? Dan vervangen we de autoruit. Sterren zijn er in verschillende vormen en maten. Ooit gehoord van een ‘koeienoog’, ‘bijenvleugel’ of ‘halve maan’? We repareren alle soorten sterren zodat je weer goed zicht hebt. 

Snelle sterreparatie voorruit

Repareer een ster niet zelf, maar laat het over aan de vakmensen van Autotaalglas. Wij helpen je graag. Maak online of telefonisch een afspraak of kom langs in één van onze 54 vestigingen. Een sterreparatie van de voorruit kost gemiddeld 30 minuten. Drink in de tussentijd een kop koffie of werk door in onze stilteruimte met onze gratis wifi.

Een sterreparatie doen we zo:

  1. We maken de beschadiging schoon en verwijderen losse glasdeeltjes.
  2. Met een injector spuiten we enkele druppels hars in de opening.
  3. Onder vacuüm druk wordt de hars in de beschadiging aangebracht.
  4. We brengen de ruit op de juiste temperatuur zodat de hars optimaal in de beschadiging vloeit.
  5. We brengen een beschermende toplaag aan en harden deze uit met uv-licht.
  6. De overtollige hars verwijderen we.
  7. We polijsten de toplaag en maken het glas weer glad en glanzend.

Wat kost een sterretje repareren bij Autotaalglas?

In de meeste gevallen vergoedt een autoverzekering de kosten van een sterreparatie. Controleer daarvoor je polis. Autotaalglas werkt met bijna iedere verzekerings- en leasemaatschappij samen en regelt de sterreparatie van a tot z. Maak je geen zorgen over de kosten, de betaling van de factuur en het contact met de verzekeraar, wij regelen het.

Rijd niet door met ruitschade maar kies voor sterreparatie bij Autotaalglas.