Even voorstellen

Met tientallen jaren ervaring zorgt Martijn en zijn team voor de juiste kwaliteit, met een vriendelijke service en een glimlach.

  • Martijn Vrijheid
    Martijn Vrijheid
    Franchisenemer

Onze diensten

Ruitschade verhelpen

Sterretje of barst in je autoruit? Bij Autotaalglas Alkmaar ben je aan het juiste adres. Of het nu gaat om een sterretje in de voorruit of schade aan een zijruit: bij ons laat je snel en vakkundig je autoruit repareren.

Als we je autoruit repareren, dan ben je snel geholpen: rijd al na 30 minuten onze vestiging uit. Als het sterretje in de ruit niet groter is dan een 2 euromunt (ongeveer drie centimeter) dan kunnen wij deze in de meeste gevallen repareren. Is de schade aan je autoruit groter? Dan vervangen we de autoruit. Voorruiten of dakramen kunnen we repareren; zij- of achterruiten moeten altijd worden vervangen.

Kalibreren

Steeds vaker kom je auto’s tegen die zijn uitgerust met Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) oftewel rijhulpsystemen.

Wat is een ADAS-systeem precies?

Moderne auto’s hebben een ‘Advanced Driver Assistance System’, een rijhulpsysteem dat de omgeving observeert en daarover communiceert met de bestuurder: het kijkt naar de wegbelijning en attendeert de bestuurder op verkeersborden. Sommige systemen geven een piepje of het stuur gaat trillen wanneer je over de lijnen heen gaat. Andere modellen kunnen zelfs direct corrigeren.

Koplampen polijsten - Nieuwegein Autotaalglas

Koplampen polijsten

Je bent je er vaak niet van bewust: doffe of verweerde koplampen. Ze ontstaan onder andere door zure regen, pekel en zonlicht. Als koplampen dof raken is je zicht op de weg minder en ben je zelf ook minder zichtbaar voor anderen waardoor het risico op ongelukken toeneemt. Een te lage lichtopbrengst is niet voor niets een afkeurpunt bij de apk-keuring. Autotaalglas Alkmaar restaureert koplampen en laat ze weer schitteren.

Antidiefstal kentekenplaat - Nieuwegein Autotaalglas

Anti-diefstal beveiliging kentekenplaat

Steeds vaker waarschuwt de politie voor diefstal van kentekenplaten. Met jouw kentekenplaten tanken dieven zonder te betalen of ze begaan snelheidsovertredingen. Of nog erger, een overval of ramkraak. Dit willen wij je besparen. Laat daarom de kentekenplaten vastzetten bij ons. Dit doen wij met speciale anti-diefstalschroeven.

Gratis vervangende MINI & service op locatie

Kun je jouw auto niet de hele dag missen? Bespreek het even met ons, dan bekijken we wat we voor je kunnen doen.

Wanneer je autoruit wordt vervangen en je hebt vervoer nodig, kun je gebruik maken van onze gratis leen-MINI of leenfiets.

Geef dit wel van tevoren aan, dan kunnen we het vervangend vervoer voor je reserveren.

Reacties van klanten van Autotaalglas Alkmaar

-

Scheur in de voorruit van de auto gebeld met de verzekering en een afspraak gemaakt bij Auto Totaal glas en een paar dagen daarna konden wij langs komen en zeer goed geholpen na 2 uurtjes werden wij gebeld en een paar uur daarna konden wij de auto alweer ophalen.
Heel aardig personeel wij werden heel vriendelijk geholpen.

10
-

Prima geholpen en netjes behandeld

9
-

Werden niet geholpen ivm net afgesloten verzekering. Verzekering 28 juli, reparatie 31 juli.
Er is geen moeite gedaan om te contacten met de verzekeraar en werden alleen geholpen bij zelf te voorschieten?? De groene kaart etc was keurig aanwezig..

4
Meer reviews op tevreden.nl