Autotaalglas Alphen aan den Rijn

Euromarkt 121, 2408 BE, Alphen aan den Rijn
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Iedereen met ruitschade is van harte welkom in onze vestiging in Alphen aan den Rijn. Johan van der Beek en zijn team staan voor je klaar.

  • Johan van der Beek
    Franchisenemer

Reacties van klanten van Autotaalglas Alphen aan den Rijn

-

Prima ontvangst. Snel geholpen. Sterretje en inslag is aan de binnenkant nog wel zichtbaar. Weet niet of dit helemaal weggewerkt had kunnen worden.

8
-

Perfect service

10
-

Snelle service en zeer zorgvuldig. Ook direct mijn ruitenwisservloeistod aangevuld, de auto gestofzuigd en de voorruitsensor gecallibreerd. Heel tevreden!

9
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2021 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.