Autotaalglas Alphen aan den Rijn

Euromarkt 121, 2408 BE, Alphen aan den Rijn
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

  • Johan van der Beek
    Franchisenemer

Iedereen met ruitschade is van harte welkom in onze vestiging in Alphen aan den Rijn.

Reacties van klanten van Autotaalglas Alphen aan den Rijn

-

Direct op tijd geholpen, ipv de richtlijn van 30 min na 15 min al klaar. Ik ben een tevreden mens. Wel jammer dat je de reparatie nog ziet maar hij zit niet op een vervelende plaats dus je hoort mij niet klagen.

9
-

Ik werd buiten al opgevangen, kon gelijk naar binnen en mijn rolstoel werd voor mij uit de auto gehaald. Na een uurtje winkelen kon ik de auto met een nieuwe voorruit en alle ramen gepoetst weer ophalen. Ook hulp gehad wat betreft verzekering en wederom hulp met de rolstoel in de auto. Kan voor mij niet meer stuk! De ruit ook niet, hoop ik....

9
-

Zeer goede ervaringen met Totaalglas gehad en een uitstekende service

9
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.