Autotaalglas Amersfoort

Autotaalglas Amersfoort

Op basis van 495 reviews

Maanlander 19
3824 MN, Amersfoort
Vandaag geopend 8:00 - 17:30
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Marco Hogenkamp
Marco Hogenkamp
Franchisenemer

Bij Autotaalglas Amersfoort heerst geen 9:00 tot 17:00 mentaliteit. Ze zijn flexibel en klantgericht. Marco heeft jarenlange werkervaring in de autobranche, persoonlijkheid en kwaliteit staan bij hem bovenaan.

Reacties van klanten van Autotaalglas Amersfoort

2019-03-17 11:15 - Autotaalglas Amersfoort

Ik was ruim een half uur te vroeg op de vestiging, doordat ik files verwacht had, maar er was ruimte dus er werd ook meteen begonnen aan de auto en erg snel stond ik weer beter.

8
2019-03-16 21:05 - Autotaalglas Amersfoort

Vlotte aghamdeling em vriendelijk professioneel personeel.

8
2019-03-12 07:09 - Autotaalglas Amersfoort

auto niet schoon terug gekregen. verder lampknopje kapot, wat me erg verwondert... heb hem geplakt, te zijne tijd een nieuwe kopen. Verder knakt het raam nog steeds, kreeg al te horen dat een mini raam moeilijk is maar, dat het geen probleem is. Het voeige raam was van carglass, welke te laag ingekit, die van mij zou hoger in gekit zijn, dis niet knakken, benieuwd wat hierin het antwoord is. Eigelijk had ik hierover niet willen beginnen, maar vandaag de dag wil men alles weten, nacdat er een service is uitgebracht. nou ik hoor graag van jullie...

6
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB-lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB-lidmaatschapspas.

ANWB ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB-leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB-lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitensproeierreservoir bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2019 op vertoon van je ANWB-lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.

Maak een afspraak bij Autotaalglas Amersfoort

In een paar korte stappen kun je direct online een afspraak maken.

Waar zit de schade?