Autotaalglas Amersfoort

Maanlander 19, 3824 MN, Amersfoort
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Bij Autotaalglas Amersfoort heerst geen 9:00 tot 17:00 mentaliteit. Ze zijn flexibel en klantgericht. Marco Hogenkamp heeft jarenlange werkervaring in de autobranche. Persoonlijkheid en kwaliteit staan bij hem en zijn team bovenaan.

  • Marco Hogenkamp
    Marco Hogenkamp
    Franchisenemer

Reacties van klanten van Autotaalglas Amersfoort

-

Erg handig dat je meteen online een afspraak kunt inplannen in de werkplaatsagenda. Om misverstanden te voorkomen, word je voor de zekerheid nog even gebeld om de technische details van de autoruit (regensensor, etc.) af te stemmen. De ruit werd de volgende ochtend al vanuit het depot aangeleverd en kon meteen worden gemonteerd. Ik kon gebruik maken van een leenfiets, maar desgewenst is er ook een leenauto beschikbaar. Autotaalglas Amersfoort regelde de schadeafwikkeling rechtstreeks met mijn verzekeringsmaatschappij. Al met al ben ik zeer tevreden over de efficiënte werkwijze en de vriendelijke service.

10
-

Alles klopt en wordt zeer vriendelijk en vlot afgehandeld

10
-

Goede afspraken en vlotte service

9
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.