Autotaalglas Amsterdam Centrum West

Contactweg 30g, 1014 AN, Amsterdam
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
9:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Een onderneming leiden waarbij de klant centraal staat, dat vindt Jean-Paul Andriessen belangrijk. Bij Autotaalglas Amsterdam Centrum-West wordt dat meteen duidelijk. De klant wordt van alle gemakken voorzien.

  • Jean-Paul Andriessen
    Jean-Paul Andriessen
    Franchisenemer

Reacties van klanten van Autotaalglas Amsterdam Centrum West

-

Heel aardige medewerker, die zijn best heeft gedaan om het sterretje in de ruit zo mooi mogelijk weg te werken. Omdat ik al enkele dagen met de ster had gereden was er wat vuil in gekomen, dat hij niet helemaal kon verwijderen, daardoor resteren twee piepkleine puntjes.

9
-

Top! Kwamen meteen na sluiting al een noodraam plaatsen (stonden binnen 25 min voor de deur). De volgende dag werd ik meteen in de ochtend gebeld en kon meteen terecht voor een nieuw raam. Wat een top service

10
-

Kundige, vriendelijke medewerkers met goede faciliteiten om zelf door te werken.
Bovendien waren de heren zeer snel klaar. De ruit sluit perfect aan (geen ruis)

10
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.