Autotaalglas Apeldoorn

Autotaalglas Apeldoorn

Op basis van 712 reviews

Tweelingenlaan 180
7324 AT, Apeldoorn
Vandaag geopend 8:00 - 17:30
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
9:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Ronald Vink
Ronald Vink
Franchisenemer

Ronald is sinds 2015 franchisenemer bij Autotaalglas. Klantvriendelijkheid en een perfecte service zijn voor hem vanzelfsprekend. Hij streeft er naar om de verwachting van de klant elke keer weer te overtreffen.

Reacties van klanten van Autotaalglas Apeldoorn

2018-10-14 10:36 - Autotaalglas Apeldoorn

Erg blij dat we zo snel geholpen konden worden... de auto ruit zat er strak in, maar jammer genoeg bleek de motor van mijn ruitenwissers het niet meer te doen na de ruit reparatie. Nu schijnt dat de slang is doorgetrokken en dit is jammer genoeg niet vermeld bij de reparatie van mijn ruit! Vlak voor de ruitreparatie deed ie het nog namelijk.

Verder erg blij met de snelle service

7
2018-10-14 09:22 - Autotaalglas Apeldoorn

Zeer klantgericht, zowel bij het uitvoeren van de noodreparatie (op locatie), als op de vestiging waar de definitieve raparatie plaatsvond. Goede duidelijke informatie gekregen van de monteur (op locatie), snelle service!

10
2018-10-11 21:16 - Autotaalglas Apeldoorn

's ochtends gebeld dat mijn voorruit gebarsten was. Kon snel terecht en was in een uurtje weer weg. Super service met heel vriendelijk personeel. Top!

10
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB-lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB-lidmaatschapspas.

ANWB ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB-leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB-lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitensproeierreservoir bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2018 op vertoon van je ANWB-lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.

Maak een afspraak bij Autotaalglas Apeldoorn

In een paar korte stappen kun je direct online een afspraak maken.

Waar zit de schade?