Autotaalglas Arnhem

Papenkamp 7, 6836 BC, Arnhem
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Rudo Hendriks heeft samen met zijn team al duizenden sterretjes gerepareerd en ervoor gezorgd dat vele klanten met goed zicht de weg op kunnen.

  • Rudo Hendriks
    Rudo Hendriks
    Franchisenemer

Reacties van klanten van Autotaalglas Arnhem

-

locatie arnhem zuid. snelle service. keurige reactie op mijn mail zonder allemaal extra onnodige vragen. keurige balie meneer. ik zat wat te zeuren over lijm, alle vragen worden keurig beantwoord en gerustgesteld. nette leenauto. snel en op tijd gebeld dat ik mijn auto kon halen maar mag rustig aan doen. bij ophalen ruit er keurig in, en ALLE ramen gepoetst en voorkant auto gezogen. supernetjes. kadootje voor de kids heel aardig.

dit is een voorbeeld voor alle autobedrijven - zo moet het zijn en niet anders - 100% keurig en correct

10
-

Erg vriendelijk, professioneel en goede service

10
-

kon binnen een paar dagen terecht voor de ruitvervanging. De vervanging ging redelijk snel. 45 minuten.
Op de site stond dat de ruitenvloeistoffen bijgevuld worden als service. Echter is dit niet gedaan..pas toen ik er op het einde nog extra om vroeg. Verder zat er nog veel vuil op het dashboard door de ruitvervanging.

5
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.