Autotaalglas Assen

Autotaalglas Assen

Op basis van 445 reviews

Zeilmakerstraat 15
9403 VA, Assen
Vandaag geopend 8:00 - 17:30
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Heino Rosevink
Heino Rosevink
Franchisenemer

Heino is sinds oktober 2015 het gezicht van Autotaalglas Assen. Service en klantgerichtheid staan bij Heino en zijn team hoog in het vaandel.

Reacties van klanten van Autotaalglas Assen

2019-03-15 08:41 - Autotaalglas Assen

Eerst een afspraak gemaakt via de website betreft een sterretje in de vooruit. Eenmaal op de vestiging (Assen) samen met iemand gekeken en werd mij verteld dat er een compleet nieuwe autoruit in moest, vanwege de schade.
Hiervoor werd direct een nieuwe afspraak gemaakt, tijdens het vervangen van de auto ruit kon ik gebruik maken van een stilte ruimte waar ik rustig aan het werk kon. Verder een hele informele sfeer en ontzettend gastvrij.

9
2019-03-13 22:34 - Autotaalglas Assen

Prima ervaring, ik was aan de vroege kant maar bedrijf was al open en vervangend vervoer stond al klaar. Keurig gebeld dat auto om afgesproken tijd weer klaar stond.

10
2019-03-13 22:17 - Autotaalglas Assen

Heel tevreden, de ene dag gebeld de andere dag al geholpen en binnen anderhalf uur zat het raampje er in en geen glas meer te vinden in de auto.
Prima service, checkten nog mijn no-claim of die naar beneden ging.
Echt heel goed geholpen.

9
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB-lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB-lidmaatschapspas.

ANWB ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB-leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB-lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitensproeierreservoir bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2019 op vertoon van je ANWB-lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.

Maak een afspraak bij Autotaalglas Assen

In een paar korte stappen kun je direct online een afspraak maken.

Waar zit de schade?