Autotaalglas Bergen op Zoom

Canadaweg 2a, 4661 PZ, Halsteren
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
9:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Het ondernemende team van Autotaalglas Bergen op Zoom staat voor je klaar. Wij houden van auto’s en het vak. Wij proberen ons werk elke dag zo goed mogelijk te doen. Of dit nu ’s morgens vroeg of aan het einde van de dag is, we helpen je graag weer op weg.

  • Frank van der Vos
    Frank van der Vos
    Franchisenemer

Reacties van klanten van Autotaalglas Bergen op Zoom

-

tevreden komen afspraken na.

9
-

Buiten het feit dat autotaalglas de voorruit van je auto zeer vakkundig en netjes vervangt wordt je door de medewerkers ook bijzonder klantvriendelijk te woord gestaan. Blij verrast wanneer blijkt dat het interieur van je vierwieler ook nog eens schoonmaakbeurt heeft ondergaan, Top Service!!
Wat mij betreft een dikke pluim voor Autotaalglas

10
-

Via mijn lease maatschappij werd in doorverwezen naar autotaalglas. Hier werden er een paar korte goede vragen gesteld waardoor de afspraak op korte termijn kon worden ingepland. Auto kon gewoon al eerder gebracht worden waarna er netjes werd gebeld toen de auto weer klaar was. Ook de vestiging was goed opgezet als het gaat om Covid situatie. Al bij al een zeer prettige ervaring

8
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2021 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.