Autotaalglas Doetinchem

Informaticaweg 7a, 7007 CP, Doetinchem
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

  • Hans Bolman
    Hans Bolman
    Franchisenemer

De mooie vestiging van Autotaalglas Doetinchem heeft veel mogelijkheden, zo is er onder andere een stilteruimte waar je rustig kunt werken onder het genot van een lekkere kop koffie. Het team van Autotaalglas Doetinchem staat met plezier voor je klaar!

Reacties van klanten van Autotaalglas Doetinchem

-

Prima service, wel aan de prijs!

7
-

Goed

10
-

Bij mijn komst gaf ik aan dat ik graag gebruik wilde maken van het vervangend vervoer. Een fiets werd aangeboden maar vanwege het slechte weer vroeg ik om de MINI. Die was echter reeds gereserveerd. Daar kan ik mij iets bij voorstelen aangezien ik dit vervangend vervoer niet gereserveerd had. Ik heb echter gedurende 1 1/2 uur tegen de MINI aan zitten kijken vanuit de wachtruimte. Onbegrijpelijk zeker mede gezien de PR die deze organisatie met dit vervangend vervoer uitstraalt (website/ op de vestiging).

8
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitensproeierreservoir bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.