Autotaalglas Emmen

Phileas Foggstraat 137, 7825 AW, Emmen

Even voorstellen

Reacties van klanten van Autotaalglas Emmen

-

Het probleem was n grote barst in de voorruit. Ik maakte een afspraak online via de website, maar deze kon niet doorgaan omdat eerst de medewerker van autototaalglas de huidige voorruit moest zien om het geschikte type voorruit te kunnen bepalen. Mijns inziens heeft een online afspraak dan geen nut op deze manier. Men kan dan beter adviseren telefonisch contact op te nemen met de locatie. Daarna wel vlot afspraak voor vervanging van de ruit en goed alternatief vervoer. Helaas ontbrak er een uitleesbord om de voorruit te calibreren op oa. het i-stop systeem kwam men achter toen de voorruit gerepareerd was. Aldus was er een extra afspraak noodzakelijk waarvoor ik langs moest komen. Dit had vantevoren ingeschat kunnen worden denk ik zo.

6
-

De meneer was vriendelijk. Doordat hij alleen was duurde het langer dan verwacht.
Als mij was verteld dat de reparatie zo duidelijk te zien bleef, dan had ik het niet gedaan.
Het is voor mij nu een storende vlek in mijn gezichtsveld.

6
-

Ruit vervangen van VW up. Wel zichtbaar kit werk bij het raam en afwerklijsten. Je kunt goed zien dat er een ruit vervangen is. Heb zelf het zwarte kit weg gepoetst

8
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2021 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.