Autotaalglas Emmen

Autotaalglas Emmen

Op basis van 237 reviews

Phileas Foggstraat 137
7825 AW, Emmen
Vandaag gesloten
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

John Schomaker
John Schomaker
Franchisenemer

John is sinds 1993 franchisenemer bij Autotaalglas. John en zijn team helpen klanten graag. Of dit nu op locatie is, of in de werkplaats. Indien nodig kan de klant gebruik maken van een gratis leenauto.

Reacties van klanten van Autotaalglas Emmen

2019-10-17 09:25 - Autotaalglas Emmen

Vriendelijk en goede service

10
2019-10-15 20:44 - Autotaalglas Emmen

De eerste indruk was niet heel geweldig, het leek of ik niet gelegen kwam terwijl ik een afspraak had gemaakt via internet. Meneer reageerde wat geirriteerd toen hij op de laptop ging kijken naar mn afspraak en hij vroeg welke verzekering ik had. Ik wist even niet 123 welke het was ,wel de naam vd tussenpersoon en die noemde ik toen reageerde hij weer geirriteerd dat hij daar niks mee kon en ik moest maar bellen met de tussenpersoon welke verzekeringsmaatschappij ik nu wel had. Heb ik maar gedaan maar was wel gelijk een beetje klaar met deze onvriendelijke meneer en heb dat ook laten merken. Ik heb zelf maar gevraagd of ik ergens kon zitten wachten, toen kreeg hij het in de gaten en draaide als een blad aan de boom om en werdt heel vriendelijk. Een andere werknemer kwam nog een praatje bij me maken die was wel uitermate vriendelijk. Alles is goed afgehandeld en meneer was later duidelijk beter te spreken en was de service prima!!

8
2019-10-14 07:57 - Autotaalglas Emmen

Klant-en servicegericht. Ze maken het verschil door het aanbieden van een leenauto, haal en brengservice, auto wordt netjes voorin gestofzuigd en voor de wachtende klant staat er zelfs vers fruit in de wachtruimte!

9
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitensproeierreservoir bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2019 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.

Maak een afspraak bij Autotaalglas Emmen

In een paar korte stappen kun je direct online een afspraak maken.

Waar zit de schade?