Autotaalglas Goes

Autotaalglas Goes

Op basis van 643 reviews

Scottweg 1-4
4462 GS, Goes
Vandaag geopend 8:00 - 17:30
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
9:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Jack van Dijke
Jack van Dijke
Franchisenemer

Jack is sinds 2000 franchisenemer bij Autotaalglas en heeft maar één doel: een klant helpen zoals je zelf ook geholpen wilt worden. Hiermee heeft het team van Autotaalglas Goes al meerdere prijzen in de wacht gesleept.

Reacties van klanten van Autotaalglas Goes

2019-08-15 20:00 - Autotaalglas Goes

Prima geholpen, alleen jammer dat alle gegevens telefonisch moeten worden doorgegeven als je een zijruit moet laten vervangen. Het zou handiger zijn als de basisgegevens zoals kenteken,type auto, naam, adres etc gewoon vooraf op de website ingegeven kunnen worden. De volgende dag al geholpen, netjes een nieuwe ruit geplaatst en binnen 2 uur klaar. Super!

8
2019-08-15 07:31 - Autotaalglas Goes

We konden direct terecht, en kregen koffie aangeboden. En er werd uitleg hoe ze het repareerde.
Zeer vriendelijk.

10
2019-08-14 19:55 - Autotaalglas Goes

Op de snelweg begon plots mijn voorruit te klapperen. Na een telefoontje naar de ANWB ben ik doorverwezen naar auto totaalglas waarmee ik direct verbonden kon worden. Ze begrepen mijn situatie en kon direct een afspraak maken. Aangezien ik dicht in de buurt was heb ik er zelf naartoe kunnen rijden. Bij Autotaalglas werden we direct geholpen, hebben koffie gekregen en mochten op de eerste verdieping de vooruitgang in de gaten houden. Er waren ook puzzel spelletjes te spelen en genoeg te doen. Voor ik het door had was de reparatie geslaagd. Het was jammer dat de verzekering het niet dekte maar daar kan Autotaalglas niks aan doen. Ik ben zeer tevreden!

9
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Gratis fles ruitenreiniger bij Autotaalglas Goes

Bij een bezoek aan de vestiging Goes ontvang je nu gratis een fles ruitenreiniger. Zorg voor goed zicht op de weg, Autotaalglas helpt!

 

glashelder

Maak een afspraak bij Autotaalglas Goes

In een paar korte stappen kun je direct online een afspraak maken.

Waar zit de schade?