Autotaalglas Gorinchem

Einsteinstraat 1a, 4207 HW, Gorinchem
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

  • Michel Braun
    Michel Braun
    Franchisenemer

Bij Autotaalglas Gorinchem zijn alle medewerkers gek op auto’s. Je auto is (in de meeste gevallen) klaar terwijl je wacht, onder het genot van een kop lekkere koffie.

Reacties van klanten van Autotaalglas Gorinchem

-

Ik werd meteen te woord gestaan. De verzekeringsgegevens werden bekeken en ik kreeg goed uitleg wat er gedaan moet worden, en tijdens de reparatie werd ik met een kop koffie in de wacht gezet . Er werd mij nog advies gegeven hoe de volgende keer meteen adequaat om te gaan met een sterretje en ik werd vriendelijk uitgezwaaid ... kortom allemaal Max top !

10
-

Afspraak snel gepland op zeer korte termijn. Snel en vakkundig geholpen met het genot van een bakje koffie en een praatje.

9
-

afspraak gemaakt voor vrijdag omdat de keuring van mijn auto dan afliep, donderdag gebeld dat de ruit niet binnen was en dat deze dinsdag pas geplaatst kon worden. 's maandags wordt ik gebeld dat de ruit woensdag pas binnen was, afspraak verzet naar woendagochtend, maar aangezien er een verkeerde ruit was geleverd (terwijl ik foto's van mijn ruit doorgestuurd had) donderdags pas geplaatst.
oftewel vier dagen geen gebruik van mijn auto kunnen maken.

4
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.