Autotaalglas Groningen

Grondzijl 10a, 9731 DG, Groningen
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

No-nonsense mentaliteit, daar staat Autotaalglas Groningen voor. Je wordt snel en correct geholpen, zonder gedoe.

  • Jeroen Turkstra
    Jeroen Turkstra
    Franchisenemer

Reacties van klanten van Autotaalglas Groningen

-

Zeer tevreden!!

10
-

prima, snelle service

9
-

Super goed geholpen door de heren van het Grondzijl Groningen. 14:30 maakte ik een afspraak 16:00 kon ik al terecht. Er zat wat vocht in het sterretje, er werd duidelijk aangegeven dat het lastig is om het vocht eruit te krijgen. Uiteindelijk toch geluk, ik kon niet eens zien waar het sterretje ook zat. Op advies van de heren mijn verzekering omgezet naar WA Beperkt Casco zodat het volgende keer door de verzekering gedekt wordt. Top!

10
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2021 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.