Autotaalglas Haarlem

Klompenmakerstraat 5, 1991 JJ, Velserbroek
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

  • Leon van Kesteren
    Leon van Kesteren
    Franchisenemer

Leon is sinds 2004 franchisenemer bij Autotaalglas. Autotaalglas Haarlem staat voor Snelheid, service en bovenal kwaliteit. Onze enthousiaste medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor je klaar.

Reacties van klanten van Autotaalglas Haarlem

-

Prima service, snel en adequaat is de ster in mijn ruit gerepareerd.

10
-

Na een afspraak te hebben gemaakt via internet (waar ik nergens een optie kreeg voor een leenauto ja of nee). Kom ik bij aankomst erachter dat er geen vervangend vervoer klaar staat werd er gezegd dat je had moeten bellen van te voren??
Ze waren dan nog wel zo netjes om uiteindelijk een fiets af te geven.
Na de reparatie de deuren en dashboard nog aardig wat fijne glassplinters ik heb zelf maar even de auto van binnen schoongemaakt erg slecht.

4
-

alles was perfect geregeld

10
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.