Autotaalglas Haarlem

Klompenmakerstraat 5, 1991 JJ, Velserbroek
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Leon van Kesteren is sinds 2004 franchisenemer bij Autotaalglas. Autotaalglas Haarlem staat voor snelheid, service en bovenal kwaliteit. Onze enthousiaste medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor je klaar.

  • Leon van Kesteren
    Leon van Kesteren
    Franchisenemer

Onze diensten

Wij bieden ook

Vrachtauto kalibratie
Niet alleen personenauto’s maar ook vrachtauto’s zijn vaak uitgerust met Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) oftewel rijhulpsystemen. Het rijhulpsysteem observeert…
Lees meer

Reacties van klanten van Autotaalglas Haarlem

-

Corona maatregelen zijn moeilijk te handhaven door de kleine entree. Andere klant hield zich hier ook niet aan.
Vlotte service. Medewerker liet het resultaat zien en vervolgens kregen we netjes de volledig ingevulde melding via de verzekering binnen. Prima afgehandeld zonder 'gedoe'.
Kortom compleet pakket en weer een helder voorruit.

8
-

Op de vestiging prima geholpen. Jammer dat het zo moeilijk was om eerder geholpen te worden en liefst op locatie. Daar wordt zo veel mee geadverteerd, maar bleek (voorlopig) dus niet te kunnen.

7
-

goed en snel geholpen

9
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2021 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.