Autotaalglas Harderwijk

Zuiderbreedte 27a, 3845 MC, Harderwijk
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Marc Pater is vanaf 2019 franchisenemer van Autotaalglas Harderwijk. Marc en zijn team staan iedere dag met veel enthousiasme voor je klaar!

  • Marc Pater
    Franchisenemer

Reacties van klanten van Autotaalglas Harderwijk

-

Klantgericht en deskundig. Duidelijk.

9
-

Fantastisch geholpen , erg klantvriendelijk en heerlijke koffie. Weer met een gerust hart de weg op, autoruit weer gemaakt.

10
-

Autotaalglas heeft mijn autoruit afgelopen week vervangen, van het afspraak maken tot na de reparatie ben ik goed en netjes geholpen door het personeel. Ook is de ruit op vakkundige wijze gezet. Het is niet te zien dat dit niet de originele ruit is.

10
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2021 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.