Even voorstellen

Met jarenlange werkervaring levert André Adema met zijn team de beste kwaliteit en service tegen een mooie prijs.

  • André Adema
    Franchisenemer

Onze diensten

Ruitschade verhelpen

Sterretje of barst in je autoruit? Bij Autotaalglas Heerenveen ben je aan het juiste adres. Of het nu gaat om een sterretje in de voorruit of schade aan een zijruit: bij ons laat je snel en vakkundig je autoruit repareren.

Als we je autoruit repareren, dan ben je snel geholpen: rijd al na 30 minuten onze vestiging uit. Als het sterretje in de ruit niet groter is dan een 2 euromunt (ongeveer drie centimeter) dan kunnen wij deze in de meeste gevallen repareren. Is de schade aan je autoruit groter? Dan vervangen we de autoruit. Voorruiten of dakramen kunnen we repareren; zij- of achterruiten moeten altijd worden vervangen.

Kalibreren

Steeds vaker kom je auto’s tegen die zijn uitgerust met Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) oftewel rijhulpsystemen.

Wat is een ADAS-systeem precies?

Moderne auto’s hebben een ‘Advanced Driver Assistance System’, een rijhulpsysteem dat de omgeving observeert en daarover communiceert met de bestuurder: het kijkt naar de wegbelijning en attendeert de bestuurder op verkeersborden. Sommige systemen geven een piepje of het stuur gaat trillen wanneer je over de lijnen heen gaat. Andere modellen kunnen zelfs direct corrigeren.

Gratis vervangende MINI & service op locatie

Kun je jouw auto niet de hele dag missen? Bespreek het even met ons, dan bekijken we wat we voor je kunnen doen.

Wanneer je autoruit wordt vervangen en je hebt vervoer nodig, kun je gebruik maken van onze gratis leen-MINI of leenfiets.

Geef dit wel van tevoren aan, dan kunnen we het vervangend vervoer voor je reserveren.

Anti-diefstal beveiliging kentekenplaat

Steeds vaker waarschuwt de politie voor diefstal van kentekenplaten. Met jouw kentekenplaten tanken dieven zonder te betalen of ze begaan snelheidsovertredingen. Of nog erger, een overval of ramkraak. Dit willen wij je besparen. Laat daarom de kentekenplaten vastzetten bij ons. Dit doen wij met speciale anti-diefstalschroeven.

Reacties van klanten van Autotaalglas Heerenveen

-

Een klein pitje, geen sterretje, in het onderste, zwarte, deel van de voorruit. Zou moeilijk te repareren zijn, omdat het door de zwarte ondergrond moeilijk zichtbaar zou zijn bij herstelwerkzaamheden. Vervangen van de gehele ruit was een optie, doch eerst proberen met harsbewerking. Het resultaat was bij herstel dat het door de zwarte achtergrond iets zichtbaar bleef, doch buiten zicht veld van de bestuurder. In ieder geval was hiermee vocht invloed en het scheuren van de ruit voorkomen. Afwachten of dit blijvend zal zijn. Verder tevreden.

8
-

Prima service

9
-

Vriendelijk personeel. Nette schone zaak. Fijne wachtruimte met koffie en thee. Prachtige nieuwe ruit erin. Auto netjes weer afgeleverd.
Bedankt toppers van Autotaalglas!

10
Meer reviews op tevreden.nl