Autotaalglas Heerenveen

Mercurius 16C, 8448 GX, Heerenveen
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
9:00
13:00
Zondag
gesloten
1e en 2e paasdag zijn wij gesloten.

Even voorstellen

  • André Adema
    André Adema
    Franchisenemer

Met jarenlange werkervaring levert André met zijn team de beste kwaliteit en service tegen een mooie prijs.

Reacties van klanten van Autotaalglas Heerenveen

-

Heb een ster in mijn ruit, en nu nog steeds. Had verwacht hier weinig meer van te zien. maar zie hem nog duidelijk zitten

5
-

vriendelijk personeel, snel een ruit vervangen en kunt eventueel vervangend vervoer mee krijgen dit was voor mij niet nodig had daar alle ruimte om mijn dingen te doen.

10
-

Tijdens het afrekenen werd mij verteld dat de regensensor defect was. Deze werkte smorgens nog, maar was nu defect na het testen. Ik baalde hiervan, maar bij de eerste regensputters bleek het toch te werken. Verkeerde informatie en de manier waarop was niet prettig

8
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitensproeierreservoir bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.