Autotaalglas Helmond

Engelseweg 221, 5705 AE, Helmond
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

  • André Peters
    André Peters
    Franchisenemer

André staat al vanaf 1990 klaar voor zijn klanten, als franchisenemer van Autotaalglas Helmond. Je voelt je meteen thuis in deze sfeervolle vestiging.

Reacties van klanten van Autotaalglas Helmond

-

Helemaal tevreden met de geboden service en kwaliteit van de reparatie

9
-

Zeer prima geholpen en goed

10
-

Over de service e.d. ben ik tevreden het resultaat valt me alleen tegen sterretje is nog steeds erg goed zichtbaar zie geen verschil met toen ik de schade melde. Helaas ook in mn gezichtsveld. Had meer verwacht van de reparatie. Sterretje is wel gevuld dus hij zal niet verder stuk gaan maar visueel had ik er meer van verwacht.

5
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitensproeierreservoir bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.