Autotaalglas Helmond

Engelseweg 221, 5705 AE, Helmond
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

  • André Peters
    André Peters
    Franchisenemer

André staat al vanaf 1990 klaar voor zijn klanten, als franchisenemer van Autotaalglas Helmond. Je voelt je meteen thuis in deze sfeervolle vestiging.

Reacties van klanten van Autotaalglas Helmond

-

Goed en snel geholpen, fijn dat ik een vervangende auto mee kreeg, hele autoruit moest namelijk vervangen worden. Was professioneel uitgevoerd. Zeer vriendelijke werknemers.

9
-

Mijn ervaring bij autotaalglas was heel prettig!
Ik werd een paar dagen voor de afspraak gebeld met de details over de afspraak (wat mee te nemen, etc.)
Ook hielpen ze me heel fijn! Eigenaar auto was op vakantie en ik kon het allemaal toch regelen.
Top service! En ruit is netjes gemaakt! (Mogelijkheid voor grote auto’s/bedrijfswagens)

8
-

Ik ben tevreden over afspraak, plaatsen noodruit en definitieve raam en tijdens het wachten voucher voor koffie en appeltaart in nabijgelegen lunchroom.
Als enige TIP wil ik meegeven dat het heel klantvriendelijk zou zijn indien de stofzuiger wordt gebruikt dit even ook aan de kant wordt gedaan waar het glas niet is ingeslagen of nog beter even voor en achter stofzuigen, kleine moeite GROTE SERVICE.

8
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.