Autotaalglas Helmond

Engelseweg 221, 5705 AE, Helmond
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

André Peters staat al vanaf 1990 klaar voor zijn klanten, als franchisenemer van Autotaalglas Helmond. Je voelt je meteen thuis in deze sfeervolle vestiging.

  • André Peters
    Franchisenemer

Reacties van klanten van Autotaalglas Helmond

-

Monteur kwam gelijk naar me toe. Was allemaal prima. Mensen achter de balie zeien boe noch bah.tijdens de afspraak werd gezegd dat ik gewoon even kon wachten met een kopje koffie. Er werd niet eens gekeken,laat staan iets gevraagd. De monteur brscht keurig de autosleutels terug en heeft zijn werk prima gedaan

7
-

Vestiging Amsterdam Zuidoost heeft mij prima geholpen met plaatsen van noodruit. Daags daarna was ik minder tevreden over de vestiging Helmond. Ik werd niet bijzonder gastvrij ontvangen, er werd mij geen vervangend vervoer aangeboden en tijdens de plaatsing van de nieuwe achterruit is een zijspoiler afgebroken waardoor ik terug moet voor herstel. Bovendin was de auto niet goed gereinigd. In allerlei kieren kwam ik nog veel glas tegen. Ik ben daar zelf nog een uur mee bezig geweest om het te verwijderen.

4
-

kwaliteit herstel uitstekend, en klant gericht personeel

10
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.