Even voorstellen

Autotaalglas Hengelo staat voor snelheid en vakkundigheid. Ze zorgen ervoor dat iedere klant tevreden naar buiten gaat.

  • Mathijs Onderwater
    Franchisenemer

Onze diensten

Ruitschade verhelpen

Sterretje of barst in je autoruit? Bij Autotaalglas Hengelo ben je aan het juiste adres. Of het nu gaat om een sterretje in de voorruit of schade aan een zijruit: bij ons laat je snel en vakkundig je autoruit repareren.

Als we je autoruit repareren, dan ben je snel geholpen: rijd al na 30 minuten onze vestiging uit. Als het sterretje in de ruit niet groter is dan een 2 euromunt (ongeveer drie centimeter) dan kunnen wij deze in de meeste gevallen repareren. Is de schade aan je autoruit groter? Dan vervangen we de autoruit. Voorruiten of dakramen kunnen we repareren; zij- of achterruiten moeten altijd worden vervangen.

Kalibreren

Steeds vaker kom je auto’s tegen die zijn uitgerust met Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) oftewel rijhulpsystemen.

Wat is een ADAS-systeem precies?

Moderne auto’s hebben een ‘Advanced Driver Assistance System’, een rijhulpsysteem dat de omgeving observeert en daarover communiceert met de bestuurder: het kijkt naar de wegbelijning en attendeert de bestuurder op verkeersborden. Sommige systemen geven een piepje of het stuur gaat trillen wanneer je over de lijnen heen gaat. Andere modellen kunnen zelfs direct corrigeren.

Gratis vervangende MINI & service op locatie

Kun je jouw auto niet de hele dag missen? Bespreek het even met ons, dan bekijken we wat we voor je kunnen doen.

Wanneer je autoruit wordt vervangen en je hebt vervoer nodig, kun je gebruik maken van onze gratis leen-MINI of leenfiets.

Geef dit wel van tevoren aan, dan kunnen we het vervangend vervoer voor je reserveren.

Anti-diefstal beveiliging kentekenplaat

Steeds vaker waarschuwt de politie voor diefstal van kentekenplaten. Met jouw kentekenplaten tanken dieven zonder te betalen of ze begaan snelheidsovertredingen. Of nog erger, een overval of ramkraak. Dit willen wij je besparen. Laat daarom de kentekenplaten vastzetten bij ons. Dit doen wij met speciale anti-diefstalschroeven.

Reacties van klanten van Autotaalglas Hengelo

-

Vanuit de leasemaatschappij werd ik telefonisch doorverbonden met autotaalglas. Hier kreeg ik een vriendelijke dame aan de lijn die direct kon zien of de nieuwe ruit op voorraad was en vervolgens een afspraak kon inplannen op hele korte termijn. Aan het begin van de dag mijn auto gebracht, een prima vervangende auto meegekregen en in de middag kreeg ik netjes een telefoontje dat ik mijn eigen auto weer kon ophalen. Keurig hersteld. Prima communicatie en service!!

10
-

Ik had ruim van tevoren een afspraak gemaakt. Ik was al onderweg met vervangend vervoer toen ik werd gebeld dat de ruit niet binnen was. Vervolgens kon ik twee dagen later weer terecht en kon men bepaalde data niet uitlezen. Dus later weer terug.

5
-

Goed en snel geholpen

8
Meer reviews op tevreden.nl