Autotaalglas Hilversum

Oscar Romerolaan 8a, 1216 TK , Hilversum
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
9:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Autotaalglas Hilversum streeft naar perfectie, zodat iedere klant tevreden is. Naast het repareren en vervangen van autoruiten, brengen we ook autoruitfolie aan.

  • Erik van der Klij
    Franchisenemer

Reacties van klanten van Autotaalglas Hilversum

-

Ik werd hier als " een keizerin "" behandeld!!
Klantgericht, vriendelijk en correct en ze haalden alles uit de kast om mij tot een tevreden klant te maken. Niets was teveel, ter plekke waar mijn auto toen stond in aan andere garage voor reparatie en onderhoud , werd een nieuwe voorruit ingezet. Top!!

10
-

Binnen 2 maanden heb ik twee keer een nieuwe ruit moeten laten installeren. De eerste keer was duidelijk een steen door de ruit maar de tweede keer was de steenslag niet te zien en is de overnacht ontstaan. Echter het is de opinie van de expert vs die van mij als leek. De ruit moet toch hersteld worden maar overtuigd ben ik nog niet dat dit geen mankement is geweest na de eerste plaatsing. Daarnaast ben ik door een medewerker zeer slecht benaderd omdat ik de leen auto terug zette voor een uitgang die voor mij niet duidelijk was.
Ik heb iig geen fijn klantervaring ontvangen.

6
-

Helaas liep niet alles goed, verkeerde ruit besteld en de ruit vervangen duurde ook langer dan gezegd.. We vriendelijk geholpen en excuses aangeboden dat alles wat langer duurde
Prima service

8
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2021 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.