Autotaalglas Hilversum

Oscar Romerolaan 8a, 1216 TK , Hilversum
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
9:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

  • Erik van der Klij
    Franchisenemer

Autotaalglas Hilversum streeft naar perfectie, zodat iedere klant tevreden is. Naast het repareren en vervangen van autoruiten, brengen we ook autoruitfolie aan.

Reacties van klanten van Autotaalglas Hilversum

-

Prima geholpen, zelfs is de moeite genomen om mijn auto te stofzuigen.

9
-

Goede ervaring en aardige mensen, top vervangend vervoer, helemaal niet erg zo’n sterretje in je ruit (;

10
-

na eerst bij een andere garage annex glashersteller te zijn geweest waarvan de ene zei dat ze nu geen tijd hadden om de reparatie uit te voeren en vervolgens bij een ander filiaal werd er verteld dat de ruit vervangen moest worden heb ik op mijn groene kaart de autotaal glas service onder de loep genomen ik zag dit om 12:00 en gezien de vestiging in Hilversum op zaterdag om 13:00 dicht ging ben ik gelijk in de auto gesprongen en ben zeer vriendelijk geholpen in eerste instantie werd er geprobeerd om het sterretje kosteloos te herstellen maar helaas scheurde het door omdat ze een klein gaatje moeten boren voor de hars en ik heb daarom gelijk een afspraak ingeplant en ben samen met mijn partner langs gegaan wij hebben twee fietsen meegekregen en na twee uur was de auto klaar en alles werd geregeld tevens kregen we een fles ruitenvloeistof en een heerlijke bak koffie kortom als ik weer schade aan een ruit heb is er maar een optie en dat is voor mij autotaalglas

8
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.