Autotaalglas Hoofddorp

Parellaan 15, 2132 WS, Hoofddorp
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Autotaalglas Hoofddorp staat voor snelle service met een hoge kwaliteit. Daarnaast bieden we gratis vervangend vervoer of komen we je helpen op locatie.

  • Reinier Tiesing
    Reinier Tiesing
    Franchisenemer

Reacties van klanten van Autotaalglas Hoofddorp

-

Geweldige service

10
-

Ik was niet heel erg onder de indruk van de klantvriendelijkheid van de collega die mij heeft geholpen. Het was niet negatief maar hij straalde een zekere desinteresse uit. Dat vond ik wel jammer omdat het overkwam alsof ik hem tot laat was en daar voelde ik me enigszins ongemakkelijk door. Jammer, de andere collega was erg vriendelijk en beleefd en groette mij meteen. Maar hij was bezig met een andere auto.

6
-

Vriendelijke gasten
Professionele service

10
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2021 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.