Autotaalglas Hoofddorp

Parellaan 15, 2132 WS, Hoofddorp
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Autotaalglas Hoofddorp staat voor snelle service met een hoge kwaliteit. Daarnaast bieden we gratis vervangend vervoer of komen we je helpen op locatie.

  • Reinier Tiesing
    Reinier Tiesing
    Franchisenemer

Reacties van klanten van Autotaalglas Hoofddorp

-

service is voldoende

7
-

Vorige week heb ik telefonisch een afspraak gemaakt bij filiaal Hoofddorp. De medewerker die me te woord stond was erg vriendelijk en ik kon snel terecht voor een nieuw voorruit.
Omdat ik last had van vocht in de auto, heb ik gevraagd of ze daar naar wilde kijken als het raam eruit was. Hierbij waren ze erg behulpzaam. Het afvoerslangetje van mijn panorama dak was losgeschoten en deze kon door het verwijderde raam makkelijk worden teruggeplaatst. Dat waren twee vliegen in 1 klap.
Nogmaals bedankt daarvoor Autotaalglas Hoofddorp!

10
-

Ik heb geen 8 gegeven omdat ik bij mijn afspraak op de vestiging een verkeerde voorruit was besteld. Vervolgens werd een nieuwe afspraak gemaakt bij mij op locatie. En dat ging heel goed

7
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.