Autotaalglas Hoogvliet

Mandenmakerstraat 126, 3194 DG, Hoogvliet
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
9:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Bij Autotaalglas Hoogvliet wordt de klant snel geholpen. Kun je niet naar de vestiging komen dan komt Autotaalglas Hoogvliet naar jou toe.

  • Stefan de Jong
    Stefan de Jong
    Franchisenemer

Reacties van klanten van Autotaalglas Hoogvliet

-

Zeer vriendelijke medewerkers. Helaas wel bij ophalen van auto nog veel glas in mijn auto. Daarnaast de cijfers die er in chrome opzaten niet meer terug geplaatst.

6
-

Door de 'actie' van de ANWB herinnerde ik me dat ik kort geleden een sterretje op de voorruit had opgelopen. Even gebeld; hoefde geen afspraak te maken kon binnen de openingstijden langs komen. Reparatie zou ongeveer een halfuur duren.
Op maandagmiddag langs gegaan, werd direct vriendelijk geholpen en het sterretje werd gerepareerd terwijl ik koffie (iets te drinken) kreeg.
Verder geen schades, alles via de verzekering afgehandeld en na ruim een halfuurtje reed ik weer weg mét een gratis fles Autotaalglas Autoruitenreiniger én een Badlaken.

10
-

hele snelle service, online een afspraak gemaakt (in het weekend) en maandag vroeg hadden ze mij gebeld om extra info. Heel fijn om bevestiging te krijgen dat de afspraak definitief is

8
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.