Even voorstellen

Autotaalglas Hoorn gaat voor een goede relatie met de klant ‘zonder scheur of barst’ zodat iedereen tevreden naar buiten gaat.

  • Richard Groes
    Richard Groes
    Franchisenemer

Onze diensten

Ruitschade verhelpen

Sterretje of barst in je autoruit? Bij Autotaalglas Hoorn ben je aan het juiste adres. Of het nu gaat om een sterretje in de voorruit of schade aan een zijruit: bij ons laat je snel en vakkundig je autoruit repareren.

Als we je autoruit repareren, dan ben je snel geholpen: rijd al na 30 minuten onze vestiging uit. Als het sterretje in de ruit niet groter is dan een 2 euromunt (ongeveer drie centimeter) dan kunnen wij deze in de meeste gevallen repareren. Is de schade aan je autoruit groter? Dan vervangen we de autoruit. Voorruiten of dakramen kunnen we repareren; zij- of achterruiten moeten altijd worden vervangen.

Kalibreren

Steeds vaker kom je auto’s tegen die zijn uitgerust met Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) oftewel rijhulpsystemen.

Wat is een ADAS-systeem precies?

Moderne auto’s hebben een ‘Advanced Driver Assistance System’, een rijhulpsysteem dat de omgeving observeert en daarover communiceert met de bestuurder: het kijkt naar de wegbelijning en attendeert de bestuurder op verkeersborden. Sommige systemen geven een piepje of het stuur gaat trillen wanneer je over de lijnen heen gaat. Andere modellen kunnen zelfs direct corrigeren.

Gratis vervangende MINI & service op locatie

Kun je jouw auto niet de hele dag missen? Bespreek het even met ons, dan bekijken we wat we voor je kunnen doen.

Wanneer je autoruit wordt vervangen en je hebt vervoer nodig, kun je gebruik maken van onze gratis leen-MINI of leenfiets.

Geef dit wel van tevoren aan, dan kunnen we het vervangend vervoer voor je reserveren.

Antidiefstal kentekenplaat - Nieuwegein Autotaalglas

Anti-diefstal beveiliging kentekenplaat

Steeds vaker waarschuwt de politie voor diefstal van kentekenplaten. Met jouw kentekenplaten tanken dieven zonder te betalen of ze begaan snelheidsovertredingen. Of nog erger, een overval of ramkraak. Dit willen wij je besparen. Laat daarom de kentekenplaten vastzetten bij ons. Dit doen wij met speciale anti-diefstalschroeven.

Reacties van klanten van Autotaalglas Hoorn

-

Prima ervaring.
Wij hebben alleen na het reserveren nooit digitaal een bevestiging gekregen

9
-

Ik heb mijn ruitschade ter herstel gegeven aan Autototaalglas. De sterreparatie werd grotendeels verholpen. Alleen de barst/scheur eromheen niet, terwijl ik in de veronderstelling was dat deze ook zou worden weggenomen. Het verhelpen van de scheur was nu juist de reden dat ik naar Autotaalglas ben gegaan.

5
-

Eenvoudig afspraak in te plannen, vriendelijke ontvangst. Sterretje niet helemaal verdwenen, maar wel netjes afgewerkt.

7
Meer reviews op tevreden.nl