Autotaalglas Hoorn

Oostergouw 1, 1689 AH, Zwaag
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

  • Richard Groes
    Richard Groes
    Franchisenemer

Autotaalglas Hoorn gaat voor een goede relatie met de klant ‘zonder scheur of barst’ zodat iedereen tevreden naar buiten gaat.

Reacties van klanten van Autotaalglas Hoorn

-

Zondag online afspraak gemaakt, kon de auto dinsdag ochtend brengen. Ik zou op de reparatie wachten maar de balie medewerker had al een auto klaar gezet voor mij om niet te hoeven wachten (+-2 uurtjes) op de reparatie. Super vriendelijk en top geregeld allemaal.

8
-

Prima en snel geholpen

8
-

De monteur kwam niet opdagen, dus ik moest onverrichter zaken naar huis op mijn enige vrije dag. De afspraak daarna kwam de monteur weer niet opdagen. Gelukkig zette de filiaalmanager mijn raam er toen wel keurig in.

4
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.