Autotaalglas Hoorn

Autotaalglas Hoorn

Op basis van 293 reviews

Oostergouw 1
1689 AH, Zwaag
Vandaag geopend 8:00 - 17:30
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Richard Groes
Richard Groes
Franchisenemer

Autotaalglas Hoorn gaat voor een goede relatie met de klant ‘zonder scheur of barst’ zodat iedereen tevreden naar buiten gaat.

Reacties van klanten van Autotaalglas Hoorn

2019-11-30 23:19 - Autotaalglas Hoorn

Ik heb de service als zeer prettig ervaren. Afspraken zijn nagekomen zoals vooraf afgesproken en mijn nieuwe voorruit is perfect geplaatst.

10
2019-11-28 20:54 - Autotaalglas Hoorn

Het vervangende raam zat niet goed vast. Dit is onderweg op de snelweg eruit gewaaid. Bij een ander filiaal een nieuw vervangend raam er in laten zetten. Zij vroegen of het wel droog was? Dit teruggekoppeld en gaven zij aan dat ze het droog hadden gemaakt maar mijn auto was wel nat geworden door de regen onderweg naar autotaalglas toe. Dit was nog nooit gebeurd, en ze hebben wel sorry gezegd.

6
2019-11-16 20:41 - Autotaalglas Hoorn

Prima geholpen volgens de afspraak, met koffie, tijdschrift en later met de vraag of ik het van dichterbij wilde zien 'gebeuren'. Ruim binnen de tijd klaar. Helaas was de regensensor daarna niet in orde, maar na mijn onverwachte terugkeer ( zonder afspraak) werd ik direct geholpen.

9
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitensproeierreservoir bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2019 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.

Maak een afspraak bij Autotaalglas Hoorn

In een paar korte stappen kun je direct online een afspraak maken.

Waar zit de schade?