Even voorstellen

Autotaalglas Leeuwarden staat voor kwaliteit en persoonlijke service! Met ons vaste team zorgen wij ervoor dat u veilig en met goed zicht verder kunt rijden!

  • Brian Dijkstra
    Franchisenemer

Onze diensten

Ruitschade verhelpen

Sterretje of barst in je autoruit? Bij Autotaalglas Leeuwarden ben je aan het juiste adres. Of het nu gaat om een sterretje in de voorruit of schade aan een zijruit: bij ons laat je snel en vakkundig je autoruit repareren.

Als we je autoruit repareren, dan ben je snel geholpen: rijd al na 30 minuten onze vestiging uit. Als het sterretje in de ruit niet groter is dan een 2 euromunt (ongeveer drie centimeter) dan kunnen wij deze in de meeste gevallen repareren. Is de schade aan je autoruit groter? Dan vervangen we de autoruit. Voorruiten of dakramen kunnen we repareren; zij- of achterruiten moeten altijd worden vervangen.

Kalibreren

Steeds vaker kom je auto’s tegen die zijn uitgerust met Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) oftewel rijhulpsystemen.

Wat is een ADAS-systeem precies?

Moderne auto’s hebben een ‘Advanced Driver Assistance System’, een rijhulpsysteem dat de omgeving observeert en daarover communiceert met de bestuurder: het kijkt naar de wegbelijning en attendeert de bestuurder op verkeersborden. Sommige systemen geven een piepje of het stuur gaat trillen wanneer je over de lijnen heen gaat. Andere modellen kunnen zelfs direct corrigeren.

Koplampen polijsten

Je bent je er vaak niet van bewust: doffe of verweerde koplampen. Ze ontstaan onder andere door zure regen, pekel en zonlicht. Als koplampen dof raken is je zicht op de weg minder en ben je zelf ook minder zichtbaar voor anderen waardoor het risico op ongelukken toeneemt. Een te lage lichtopbrengst is niet voor niets een afkeurpunt bij de apk-keuring. Autotaalglas Leeuwarden restaureert koplampen en laat ze weer schitteren.

Anti-diefstal beveiliging kentekenplaat

Steeds vaker waarschuwt de politie voor diefstal van kentekenplaten. Met jouw kentekenplaten tanken dieven zonder te betalen of ze begaan snelheidsovertredingen. Of nog erger, een overval of ramkraak. Dit willen wij je besparen. Laat daarom de kentekenplaten vastzetten bij ons. Dit doen wij met speciale anti-diefstalschroeven.

Gratis vervangende MINI & service op locatie

Kun je jouw auto niet de hele dag missen? Bespreek het even met ons, dan bekijken we wat we voor je kunnen doen.

Wanneer je autoruit wordt vervangen en je hebt vervoer nodig, kun je gebruik maken van onze gratis leen-MINI of leenfiets.

Geef dit wel van tevoren aan, dan kunnen we het vervangend vervoer voor je reserveren.

Reacties van klanten van Autotaalglas Leeuwarden

-

Zeer vriendelijk personeel.
Goede service.

10
-

Mijn eerste ervaring met Autotaalglas is goed. Mijn afspraak verliep iets anders dan ik vooraf had gewild. Bij mijn eerste afspraak was het ruit nog niet aanwezig. Ik mocht mijn auto laten staan en men wilde mij thuisbrengen. Daar kreeg ik geen goed gevoel van en heb besloten naar huis te rijden (plm. 25 minuten) - 's middags weer contact gehad en de volgende afspraak werd ingepland één dag later. Toen ben ik uitstekend geholpen en zeer klantvriendelijk. Ik heb mijn voorruit nu drie dagen erin. Het lijkt goed. Nog geen regen gehad en ook niet naar de wasstraat geweest. Ik ga ervan uit dat het goed zit.

8
Meer reviews op tevreden.nl