Autotaalglas Meppel

Steenwijkerstraatweg 23b, 7942 HL, Meppel
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
9:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Als het om de klanten gaat, gaat Jeroen Akkers als het moet door het vuur. Hij is trots op zijn team en wat ze tot nu toe bereikt hebben: vele tevreden klanten.

  • Jeroen Akkers
    Jeroen Akkers
    Franchisenemer

Reacties van klanten van Autotaalglas Meppel

-

Servicegericht bedrijf dat meedenkt met de klant. Perfecte vervanging van ruit. A+++

10
-

Afspraak maken was online gedaan waarna ik vrij snel werd gebeld voor wat aanvullende gegevens en het mondeling bevestigen van de afspraak. De voorruit moest besteld worden en was er ook netjes op de dag van de afspraak. De klus is netjes en vakkundig geklaard.

8
-

Prima service, ik moest er even voor rijden (40 min enkele reis) maar ben zeer tevreden met de deskundigheid van de medewerker, allemaal nette mensen!

7
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2021 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.