Autotaalglas Meppel

Steenwijkerstraatweg 23b, 7942 HL, Meppel
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
9:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

  • Jeroen Akkers
    Jeroen Akkers
    Franchisenemer

Als het om de klanten gaat, gaat Jeroen als het moet door het vuur. Hij is trots op zijn team en wat ze tot nu toe bereikt hebben: vele tevreden klanten.

Reacties van klanten van Autotaalglas Meppel

-

Prima geholpen. Kon hier snel terrecht. Ruit is vervangen naar tevredenheid. Wachttijd goed kunnen doorbrengen in het nabij gelegen gezellig stadcentrum van Meppel. Duidelijke commiunicatie. Keurige wachtruimte en heerlijke koffie.

10
-

Was erg blij met het direct kunnen komen met het sterretje! Alleen blojft wel een eindje rijden van emmeloord naar meppel....

10
-

Netjes geholpen. Ook dachten ze met mij mee over de tijd van de afspraak, omdat het niet in de buurt lag. Ook toen de reparatie bijna klaar was kreeg ik netjes een telefoontje.

9
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.