Autotaalglas Nieuwegein

Autotaalglas Nieuwegein

Op basis van 630 reviews

Drenthehaven 1b
3433 PB, Nieuwegein
Vandaag gesloten
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
9:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Maarten van den Berg
Maarten van den Berg
Franchisenemer

Autotaalglas Nieuwegein werkt al jaren met een sterk team. Door de aandacht voor de klant, zijn er vele vaste klanten die graag terugkomen. Snelle service en een duidelijk verhaal voor de klant, dat vinden we belangrijk.

Reacties van klanten van Autotaalglas Nieuwegein

2019-09-13 06:27 - Autotaalglas Nieuwegein

Zeer vriendelijk, in de avond mogen komen voor een voorruit. Tijdens het wachten van de definitieve ruit kunnen werken in een stilte ruimte, echt super! Vriendelijk personeel en goede service

9
2019-09-12 22:01 - Autotaalglas Nieuwegein

Prima service.
Minpuntje is dat mijn binnen verlichting het niet meer doet bij het openen van het portier nadat de nieuwe voorruit was geplaatst.

8
2019-09-08 11:57 - Autotaalglas Nieuwegein

Liep niemand mee naar de vervangende auto,terwijl er3 dezelfde op een rij stonden. Moest zelf uitvinden hoe je de auto startte en verdere bediening. Auto was niet geheel afgetankt. Verder prima auto. Ook keurig gebeld dat mijn auto klaar was.

7
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitensproeierreservoir bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2019 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.

Maak een afspraak bij Autotaalglas Nieuwegein

In een paar korte stappen kun je direct online een afspraak maken.

Waar zit de schade?