Autotaalglas Ridderkerk

Autotaalglas Ridderkerk

Op basis van 701 reviews

Wagenmakerstraat 2
2984 BD, Ridderkerk
Vandaag gesloten
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
9:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Bas Vink
Bas Vink
Franchisenemer

Als er glas in zit kan men bij Bas en zijn team terecht. We bedienen alle soorten klanten; van de particuliere klant tot transportbedrijven. Iedereen is van harte welkom.

Reacties van klanten van Autotaalglas Ridderkerk

2019-10-16 19:40 - Autotaalglas Ridderkerk

Vriendelijk en service gericht

9
2019-10-10 19:14 - Autotaalglas Ridderkerk

Meldde me zonder afspraak - maar helaas met ster en scheur in de voorruit - tijdens de lunchpauze aan de receptie. Werd direct te woord gestaan, kreeg de belofte dat er om 13.00 uur gelijk gestart zou worden met de werkzaamheden en reed vóór tweeën alweer weg. Mét nieuwe voorruit. Klasse!

10
2019-10-09 21:00 - Autotaalglas Ridderkerk

Zeer prettig geholpen door een medewerker uit Ridderkerk. Ik was niet goed voorbereid maar dat maakte hem niets uit. Hij heeft toen de juiste gegevens voor mij opgezocht. Zeer behulpzaam en erg vriendelijk. Ook een eerlijke en duidelijke uitleg. Ik hoop het niet maar ik kom hier zeker terug!

10
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitensproeierreservoir bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2019 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.

Maak een afspraak bij Autotaalglas Ridderkerk

In een paar korte stappen kun je direct online een afspraak maken.

Waar zit de schade?