Autotaalglas Ridderkerk

Wagenmakerstraat 2, 2984 BD, Ridderkerk
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
9:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

  • Bas Vink
    Bas Vink
    Franchisenemer

Als er glas in zit kan men bij Bas en zijn team terecht. We bedienen alle soorten klanten; van de particuliere klant tot transportbedrijven. Iedereen is van harte welkom.

Reacties van klanten van Autotaalglas Ridderkerk

-

Ik ben zeer tevreden over Autotaalglas, na bij een andere veel reclame uitende autoglas leverancier niet goed geholpen te zijn, heeft Autotaalglas, de vervanging van de voorruit van mijn auto zeer kundig, snel en naar wens uitgevoerd.

9
-

Afspraak gemaakt via internet, de andere dag is de nieuwe ruit geplaatst, deze was ongeveer binnen een uur geplaatst. Het is een mooie schone zaak met gratis WiFi en koffie of thee. Alles word door hun geregeld met de verzekering.

10
-

Zodra je ze nodig heb staan ze al klaar voor je.
Het begint bij de telefoon.
Je word vriendelijk te woord gestaan en een afspraak is dan ook snel gemaakt.
Als je langs gaat is het ook zo vriendelijk en duidelijk.
Alleen wel jammer hij had gezegt dat er een flesje ruiten reiniger in de auto had gestopt alleen deze kan ik niet vinden.
Verder super service.

8
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitensproeierreservoir bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.