Autotaalglas Rijswijk

Patrijsweg 72, 2289 EX, Rijswijk
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

  • Rob Struik
    Rob Struik
    Franchisenemer

Rob is de dirigent van een kwartet eersteklas vakmensen bij Autotaalglas Rijswijk.

Reacties van klanten van Autotaalglas Rijswijk

-

Super vriendelijk
En heerlijk in de mini gereden

10
-

Ik kon al binnen 24 uur terecht. Prima ontvangst en afhandeling. Gratis leenfiets ook netjes alleen graag een volgende keer enige aandacht voor de toestand ervan. Ik reed zowat op de velg naar huis en bij thuiskomst bleek minder dan 1bar als bandenspanning.
V.w.b. de voorruitvervanging ziet e.e.a. er netjes uit alleen jammer dat je in beide bovenhoeken van de ruit aan de buitenzijde een duidelijk hoekstuk van een rubber ziet uitsteken. Af fabriek was dit niet.

8
-

Zeer vriendelijk en duidelijk te woord gestaan.

9
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.