Autotaalglas Rijswijk

Patrijsweg 72, 2289 EX, Rijswijk
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Rob Struik is de dirigent van een kwartet eersteklas vakmensen bij Autotaalglas Rijswijk.

  • Rob Struik
    Rob Struik
    Franchisenemer

Reacties van klanten van Autotaalglas Rijswijk

-

goed geholpen!

9
-

erg positief vriendelijke medewerkers goed geholpen

9
-

Ik deed de achterklep open van een Peugot 107 en de ruit sprong spontaan in honderdduizend stukjes. Geschrokken met de ANWB gebeld en vervolgens doorverwezen naar autototaalglas in Rijswijk. Ik mocht meteen langskomen en gelukkig weer op weg geholpen met een gratis leen auto (het was ook nog eens Mini!! <3 ). Volgende dag auto opgehaald en alles was geregeld met de verzekering. De reparatie zag er zeer professioneel uit. Ik weet de volgende keer wie ik moet bellen als mijn autoruit stuk is, autotaalglas natuurlijk!
Guillaume Ceulen

10
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.