Autotaalglas Rotterdam

Frobenstraat 17c, 3045 RD, Rotterdam
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Mario de Waard is een ondernemer waarbij klantvriendelijkheid, service en veiligheid hoog in het vaandel staan. Dit is de ervaring die we nastreven voor elke klant.

  • Mario de Waard
    Mario de Waard
    Franchisenemer

Reacties van klanten van Autotaalglas Rotterdam

-

Prima service, snel afspraak in kunnen plannen

8
-

Vaker geweest bij deze vestiging. Altijd vriendelijke medewerkers. Deze keer een afspraak gemaakt op de dag zelf, prima zo snel geholpen.

9
-

Ik had het online formulier gebruikt voor een afspraak, blijkbaar was dat niet voldoende omdat daar niet/onduidelijk aangegeven moest worden dat ik een camera in de voorruit heb. Dus er was een verkeerde ruit besteld. Contact toen was gewoon goed en netjes. Maar uit het online formulier begreep ik ook dat er een vervangende auto was, die moest appart gereserveerd worden. Voor de 2e afspraak werd dit netjes geregeld. Toen ik de 2e keer kwam, heb ik eerst 5min staan wachten bij de balie, toen maar de werkplaats binnengelopen daar werd gezegd dat ze eraan kwamen en dat was nog een keer 5min wachten. Voelt niet heel klant gericht. Vervolgens was er verwarring dat ik een vervangende auto zou krijgen, dus dat duurde zeker nog een 5-10 min voor er ergens een auto was opgeduikeld. Bij het ophalen van de auto was het opnieuw lang wachten en toen de telefoon ging kwam er eindelijk iemand, om eerst uitgebreid de telefoon ging beantwoorden.

4
Meer reviews op tevreden.nl