Even voorstellen

Mario de Waard is een ondernemer waarbij klantvriendelijkheid, service en veiligheid hoog in het vaandel staan. Dit is de ervaring die we nastreven voor elke klant.

  • Mario de Waard
    Franchisenemer

Onze diensten

Ruitschade verhelpen

Sterretje of barst in je autoruit? Bij Autotaalglas Rotterdam ben je aan het juiste adres. Of het nu gaat om een sterretje in de voorruit of schade aan een zijruit: bij ons laat je snel en vakkundig je autoruit repareren.

Als we je autoruit repareren, dan ben je snel geholpen: rijd al na 30 minuten onze vestiging uit. Als het sterretje in de ruit niet groter is dan een 2 euromunt (ongeveer drie centimeter) dan kunnen wij deze in de meeste gevallen repareren. Is de schade aan je autoruit groter? Dan vervangen we de autoruit. Voorruiten of dakramen kunnen we repareren; zij- of achterruiten moeten altijd worden vervangen.

Kalibreren

Steeds vaker kom je auto’s tegen die zijn uitgerust met Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) oftewel rijhulpsystemen.

Wat is een ADAS-systeem precies?

Moderne auto’s hebben een ‘Advanced Driver Assistance System’, een rijhulpsysteem dat de omgeving observeert en daarover communiceert met de bestuurder: het kijkt naar de wegbelijning en attendeert de bestuurder op verkeersborden. Sommige systemen geven een piepje of het stuur gaat trillen wanneer je over de lijnen heen gaat. Andere modellen kunnen zelfs direct corrigeren.

Koplampen polijsten

Je bent je er vaak niet van bewust: doffe of verweerde koplampen. Ze ontstaan onder andere door zure regen, pekel en zonlicht. Als koplampen dof raken is je zicht op de weg minder en ben je zelf ook minder zichtbaar voor anderen waardoor het risico op ongelukken toeneemt. Een te lage lichtopbrengst is niet voor niets een afkeurpunt bij de apk-keuring. Autotaalglas Rotterdam restaureert koplampen en laat ze weer schitteren.

Anti-diefstal beveiliging kentekenplaat

Steeds vaker waarschuwt de politie voor diefstal van kentekenplaten. Met jouw kentekenplaten tanken dieven zonder te betalen of ze begaan snelheidsovertredingen. Of nog erger, een overval of ramkraak. Dit willen wij je besparen. Laat daarom de kentekenplaten vastzetten bij ons. Dit doen wij met speciale anti-diefstalschroeven.

Gratis vervangende MINI & service op locatie

Kun je jouw auto niet de hele dag missen? Bespreek het even met ons, dan bekijken we wat we voor je kunnen doen.

Wanneer je autoruit wordt vervangen en je hebt vervoer nodig, kun je gebruik maken van onze gratis leen-MINI of leenfiets.

Geef dit wel van tevoren aan, dan kunnen we het vervangend vervoer voor je reserveren.

Reacties van klanten van Autotaalglas Rotterdam

-

Prima service, snel afspraak in kunnen plannen

8
-

Vaker geweest bij deze vestiging. Altijd vriendelijke medewerkers. Deze keer een afspraak gemaakt op de dag zelf, prima zo snel geholpen.

9
-

Ik had het online formulier gebruikt voor een afspraak, blijkbaar was dat niet voldoende omdat daar niet/onduidelijk aangegeven moest worden dat ik een camera in de voorruit heb. Dus er was een verkeerde ruit besteld. Contact toen was gewoon goed en netjes. Maar uit het online formulier begreep ik ook dat er een vervangende auto was, die moest appart gereserveerd worden. Voor de 2e afspraak werd dit netjes geregeld. Toen ik de 2e keer kwam, heb ik eerst 5min staan wachten bij de balie, toen maar de werkplaats binnengelopen daar werd gezegd dat ze eraan kwamen en dat was nog een keer 5min wachten. Voelt niet heel klant gericht. Vervolgens was er verwarring dat ik een vervangende auto zou krijgen, dus dat duurde zeker nog een 5-10 min voor er ergens een auto was opgeduikeld. Bij het ophalen van de auto was het opnieuw lang wachten en toen de telefoon ging kwam er eindelijk iemand, om eerst uitgebreid de telefoon ging beantwoorden.

4
Meer reviews op tevreden.nl