Autotaalglas Rotterdam

Frobenstraat 17c, 3045 RD, Rotterdam
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
9:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Mario de Waard is een ondernemer waarbij klantvriendelijkheid, service en veiligheid hoog in het vaandel staan. Dit is de ervaring die we nastreven voor elke klant.

  • Mario de Waard
    Mario de Waard
    Franchisenemer

Reacties van klanten van Autotaalglas Rotterdam

-

Kwam zonder afspraak binnen. Werd goed ontvangen. Als ik wilde kon mijn autoruit gelijk gerepareerd worden. En zo geschiedde ook.

7
-

Om 9 uur een gebroken ruit, om 11 uur weggereden met een nieuwe ruit welke uit Den Haag gehaald werd. Was echt fijn want daardoor was een tijdelijke ruit niet nodig. Service !!

10
-

Werd goed geholpen met advies en kon direct langskomen en na onderzoek is men ook direct aan de slag gegaan. Tevreden over het resultaat en ook werd hierbij aangegeven wat ik kon verwachten van de reparatie. Met een lekker bakje koffie was ik na een half uurtje weer geholpen.

9
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2021 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.