Autotaalglas Rotterdam

Autotaalglas Rotterdam

Op basis van 401 reviews

Frobenstraat 17c
3045 RD, Rotterdam
Vandaag geopend 8:00 - 17:30
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
9:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Mario de Waard
Mario de Waard
Franchisenemer

Mario is een ondernemer waarbij klantvriendelijkheid, service en veiligheid hoog in het vaandel staan. Dit is de ervaring die we nastreven voor elke klant.

Reacties van klanten van Autotaalglas Rotterdam

2019-06-11 11:23 - Autotaalglas Rotterdam

Scheur in de voorruit na steenslag, leasemaatschappij gebeld en werd direct doorverbonden met Autotaalglas. Daar kon al heel snel een afspraak gemaakt worden bij mij in de buurt, dus ideaal!
Vervangend vervoer was geen enkel probleem, ik kreeg een leuke Mini Cooper One mee.
Dezelfde middag de auto weer opgehaald en de ruit was keurig vervangen en de camera achter de voorruit weer opnieuw gekalibreerd met een rapport erbij.

Al met al prima service en zeker aan te bevelen!

8
2019-06-10 22:29 - Autotaalglas Rotterdam

Eigenlijk is alles hartstikke goed. De enige opmerking die ik kan maken is dat het glas iets beter verwijderd had kunnen worden uit het interieur.

8
2019-06-10 19:21 - Autotaalglas Rotterdam

De ruit is goed vervangen. Helaas werd mij niet verteld dat ze het kinderzitje eruit hadden gehaald en terug hadden gezet zonder deze vast te zetten. Ik kwam daar per toeval achter. Anders had ik met een onveilig kinderzitje rondgereden. Daarnaast hebben ze de achterbank niet naar voren gehaald na het plaatsen van de nieuwe ruit. Daardoor lag er nog enorm veel glas bovenop de rand van de achterbank achter de hoofdsteun. Dit leidt tot enorm onveilige situaties aangezien het om heel veel glas ging! Dit hebben we zelf verwijderd.

5
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitensproeierreservoir bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2019 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.

Maak een afspraak bij Autotaalglas Rotterdam

In een paar korte stappen kun je direct online een afspraak maken.

Waar zit de schade?