Autotaalglas Rotterdam

Frobenstraat 17c, 3045 RD, Rotterdam
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
9:00
13:00
Zondag
gesloten

Reacties van klanten van Autotaalglas Rotterdam

-

Zeer goede service uitstekend geholpen en snel. Zelden zo goed geholpen bij een reparatie bedrijf.

10
-

Jongen die mij geholpen heeft opende de werkplaats en vervolgens heeft die mij geholpen. Vrolijke jongen geeft koffie en verzorgd de klant. Vervolgens is die in de werkplaats bezig met een lach op zijn gezicht naar zijn collega's. Werk is prima en snel. Kortom als jullie allemaal zulk personee hebben dan staan jullie in no time op 1. Als ik jullie was zou ik hem filiaal manager maken het is iemand om trots op te wezen

9
-

Vriendelijk behulpzaam personeel. Ik kon snel terecht en ben op dezelfde dag geholpen.

10
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitensproeierreservoir bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.