Autotaalglas Rotterdam

Autotaalglas Rotterdam

Op basis van 383 reviews

Frobenstraat 17c
3045 RD, Rotterdam
Vandaag geopend 8:00 - 17:30
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Mario de Waard
Mario de Waard
Franchisenemer

Mario is een ondernemer waarbij klantvriendelijkheid, service en veiligheid hoog in het vaandel staan. Dit is de ervaring die we nastreven voor elke klant.

Reacties van klanten van Autotaalglas Rotterdam

2019-03-15 09:39 - Autotaalglas Rotterdam

Afspraak op korte termijn mogelijk. Nette ruimte om te wachten. Prettige benadering. Ook nette werkplaats. Behulpzaam bij het verzorgen van de goede ruit.

8
2019-03-15 08:17 - Autotaalglas Rotterdam

Ruit is netjes vervangen, heeft wel bijna 2h geduurd en de groene sticker was niet overgezet. Op aangeven is de sticker later nog verwijderd van de defecte ruit, echter zodanig dat deze beschadigd is en niet meer bruikbaar is.

7
2019-03-15 08:12 - Autotaalglas Rotterdam

Vriendelijk, gemakkelijk in te plannnen, dicht bij mij in de buurt. Mijn enige kritische punt is dat na het vervangen van de voorruit, de camera achter de ruit niet gecalibreerd kon worden. Met als gevolg dit ik een nieuwe afspraak moet maken bij de dealer (mercedes benz) en daar zit ik niet op te wachten.

7
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB-lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB-lidmaatschapspas.

ANWB ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB-leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB-lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitensproeierreservoir bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2019 op vertoon van je ANWB-lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.

Maak een afspraak bij Autotaalglas Rotterdam

In een paar korte stappen kun je direct online een afspraak maken.

Waar zit de schade?