Autotaalglas Rotterdam

Frobenstraat 17c, 3045 RD, Rotterdam
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
9:00
13:00
Zondag
gesloten

Reacties van klanten van Autotaalglas Rotterdam

-

De eerste voorruit was niet goed ivm HUD.
Geen discussie en snel een nieuwe afspraak ingepland voor vervanging.
Keurig geholpen. Er werd netjes vervangend vervoer aangeboden.

8
-

ZEER GOED GASTVRIJ EN VAKMANSCHAP ALLES ZAMEN PERFECT

10
-

Twee van de drie medewerkers waren heel vriendelijk (daarom een 4 voor klantgerichtheid i.p.v. 5), ze groetten toen we binnenkwamen, zeiden wat voor ze van me nodig hadden, bijvoorbeeld groene kaart en ze hebben ons koffie/chocolade melk aangeboden.
Later namen ze de auto naar binnen. Door een groot glas kan je zien wat ze aan het doen zijn. Ze hebben ook tijdschriften dat je kunt lezen tijdens het wachten en een kindertafeltje met speelgoed.

Er was een actie van ANWB waar je een gratis handdoek krijgt en waar ze je ruitenwisservloeistof gratis bijvullen. Ik heb aan de meneer die mijn ruit heeft vervangen gevraagd voor deze twee dingen toen ik bezig was met het tekenen van een document. Hij gaf me een handdoek en zei dat hij het al gevuld heeft. Toen ik thuis kwam, was dat niet het geval. Hij heeft het niet gevuld. Daarom een 4 i.p.v. een 5. En een 9 i.p.v. een 10.

9
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.